2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی احتمال میدی باردار باشی؟؟ اگه‌اره لطفا دستور آبغوره ی منو اجرا نکن لطفا

زعفرونم نخورر اگر عقدی... من اگه خورده بودم بچم الان افتاده بود... خداروشکر میکنم مامانم نزاشت.. 

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد.......بزن بر طبل بی عاری که آن          

بچه هاااااا خواهش میکنم تو خوردن زعفرون دقت کنید... منم اینکارو کردم ولی بعدش برای باردار شدن به مشک ...

پروژسترون همون هورمون مردونه منظورته؟؟

یعنی زعفرون باعث  کاهش هورمون مردونه میشه؟؟

ابغوره تاثیرنداره هااا🤨🤔

عرق یا دمکرده جعفری خیلی مفیده برابارداراهم خیلی ضررداره باعث سقط میشه

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
باش مرسی

ببین اسی من پریود بودم هواسم نبود خوردم دیروز تا حالا بیشتر شده

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
آخه رابطمون بدون دخوله و آب منی هم اطراف و روی واژن ریخته نشده و پریودم همیشه نامنظمه بنظورت بازم هس ...

اگه بارداری هرگزززز این‌کارا رو نکن

اول ازمایش بده

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

دوستان زفعفرون به قدری گرمه که یه فنجونش بسه.. توروخدا نخورین که به مشکل من دچار نشین.. من همش دوتا فنحون خوردم هجده روز خونریزی داشتم بعدشم دکتر گفت چون خون زیادی از دست دادی بیشتر پروژسترون بدنت خارج شده... مجبور شدم قرصای گروژسترون بخورم و هزار تا عوارض.. یه فنجون بخورین نهایتا تا سه روز میاد... زیادش مضره... 

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد.......بزن بر طبل بی عاری که آن