2777
2789

سلام 

اول اينكه ممنونم اومديد تاپيكم و وقتتون رو گذاشتيد 

من يه مشكلي دارم 

من خيلي خيلي غيبت كردم و متاسفانه سخن چيني هم كردم حالا هم سعي ميكنم ترك كنم 

چيكار كنم خدا اون غيبت ها و سخن چيني هامو ببخشه ؟؟ نميتونم برم از اين همه آدم حلاليت بگيرم طوره ديگه هم ميشه ؟؟

و وقتي كسي غيبت شروع ميكنه و ازم بزرگتره من چيكار كنم و چطوري بگم كه زشت نباشه ؟؟

فکر کنم باید کارهای خیری انجام بدی از طرف اونی که بهش بد کردی یعنی به نیت اون آدم که ثوابش به اون برسه اگه نمیتونی بری ازش حلالیت بطلبی یا اگه گفتن این که غیبتشو کردی یه وقت باعث فتنه بشه باید براش کارهای خیر انجام بدی

عزیزم من خیلی سردرنمیارم.ولی من به اونایی که غیبت کردم یا گناه دیگ ای ی حساب معنوی باز کردم که هرروز فلان قدر صلوات به نیت اونایی که گناهشون شستم یا مثلا هر روز زیارت عاشورا به نیت اونا.ثوابشون بره واسه اونا.بلکه از گناه من کم بشه.

خدایاشکرت بابت همه چیز زندگیم♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راجع به قسمت اخر تاپیکتون سعی کنید تو‌مجالسی که میدونین همچین افرادی هس کمتر برین

یا اگر به هردلیلی تو این فضا قرار گرفتین فقط شنونده باشین و ادامه بحثو دست نگیرین

اطرافیان این رفتار شما رو مدتها دیدن و زمان میبره که متوجه بشن تغییر کردین پس صبور باشین

عزیزم من به علوم مذهبی آگاهی ندارم ولی تو همین عمر کوتاهی که از خدا گرفتم یه چیزو فهمیدم، که مهمه نیت و دلت چی بگه، اگه واقعا پشیمونی و اینکارو نمیکنی مطمئن باش خودش کلی ارزشمنده.

در مورد سوال دومت هم من خودم به نظرم کار زشت کوچیک و بزرگی نداره، اگه بزرگتری کار بدی کرد نباید به دلیل رو در بایستی و... ما هم خودمونو قاطی کنیم، میتونی مودبانه نشون بدی دوست نداری در این مورد صحبت کنی

حلالیت که باید بطلبی خودتم اینطوری سبک میشی، نیاز نیست حتما موضوع رو براش توضیح بدی فقط به طور کلی عذرخواهی کن و بگو اگر یه وقتی غیبت کردم یا حرفی زدم که درست نبوده حلالم کن. اوناییم که در دسترس نیستن میتونی ثواب کارهای خوبتو بهشون هدیه کنی، اگر فوت کردن خیرات کنی، قران بخونی، صدقه بدی و...

همین اسراف نکردن مثلا آب یا برق (خاموش کردن یک لامپ اضافه برای رضای خدا یا وقتی میبینی اب الکی بازه، و... خودشون میتونن کار خیر باشن و هزاران مثال دیگه

🌸 اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحمّد وَ عَجّل فَرَجَهُم 🌸

اصلا میگه اگه بخوای بری حلالیت بخوای ولی احتمال میدی دعوا بشه و دلخوری پیش بیاد این خیلی بده و بهترین راه این هست که به جای اون افراد صدقه بدی قران بخونی یا مثلا به کسی کمک کنی و ثوابش رو هدیه کنی برا اون فرد مورد نظر. اگه آبروی کسی رو پیش شخصی بردی سعی کنی پیشهمون شخص آبروش رو بخری حالا چیز خوبی درموردش بگی یا بگی که حرفی که قبلا زدی اشتباه بوده و تازه متوجه اشتباه خودت شدی و از این جور حرفا

اگر هم در همچین شرایطی قرار گرفتی سریع به طور نامحسوس بحثو عوض کن که این خودش خیلی هم ثواب داره چون از ادامه غیبت جلوگیری کردی. نهایتا اگر نشد اون محل رو ترک کن مثلا تو اتاقن برو آشپزخونه ولی بهترین کار عوض کردن بحثه

شبهای قدر هم بهترین زمان برای حلالیت گرفتن هست، تک تک به همه حتی کسایی که یادت نمیاد پشت سرش حرف زدی زنگ بزن یا اگر سختته پیام بده و به بهانه شب قدر حلالیت بخواه

شبهای قدر هم بهترین زمان برای حلالیت گرفتن هست، تک تک به همه حتی کسایی که یادت نمیاد پشت سرش حرف زدی ...

دقیقا 

میشه تو یه مناسبتی به همه کسایی که میدونی غیبتشونو‌ کردی پیام حلالیت بدی و در حقشون خوبی کنی

صدقه بدی قران بخونی یا اگه جایی ابروشونو ریختی جلوی همونا از خوبیش بگی تا نظرشون برگرده

دقیقا  میشه تو یه مناسبتی به همه کسایی که میدونی غیبتشونو‌ کردی پیام حلالیت بدی و در حقشون خوب ...

اره من خودم یادمه یه شب قدر به تک تک مخاطبین گوشیم از دوست و اشنا گرفته تا غریبه یه پیام فرستادم اوناهم بعضی گفتن تو هم حلال کن، منم گفتم من از همه راضیم.خیلی حس خوبی بود