سلام عزیزم
ببخشید من زیاد سر نمیزنم اینجا
من خودم به طور جدی از تابستون دوازدهم شروع کردم به خوندن و تست زدن و آزمون دادن
آزمون هم گزینه دو می رفتم
میانگین ساعت مطالعم توی تابستون ۶ تا ۷ ساعت بود روزانه و توی مدارس ۵ تا ۶ ساعت
منتها من ساعت مطالعم پایین بود اما وسواس مطالعاتی نداشتم و تندخوان بودم و ممکن بود تو این ۶ ساعت پنج درس رو بخونم و تستاشم بزنم
ولی خب برای افزایش ساعت مطالعه شما میتونی از تست های روتین استفاده کنی مثلا شبی ده تست ارایه ادبی بزنی یک ربع بیشتر میشه مطالعت روزی
باز هفته بعدش قرابتم بهش اضافه کن یه ربع دیگه اضافه میشه
مشاور نداشتم خودم برنامه ریزی میکردم برنامه ریزی های دو تا سه هفته ای مطابق آزمون بعدی که داشتم
اوایل که برنامه مینوشتم اصلا عملی نمیشد چون خیلی سنگین بود کم کم قلقش دستم اومد
شما الان میانگین ساعت مطالعه ای که داری رو به دست میاری بعدش مطابق با اون میانگین واسه هر روزت برنامه میچینی
مثلا ۴ ساعته خب برنامه میچینی روزی سه تا چهار درس رو
و هفته بعد بیشترش میکنی تعداد درس رو نهایتا پنج تا
بیشتر تعداد تست هارو بیشتر کن
تفریحات هم من خارج شهر میرفتم اخر هفته ها
معمولا جمعه ها که آزمون بود بعدش درس نمیخوندم و تحلیل آزمون رو میذاشتم واسه فرداش یا بین هفته پخش میکردم
گوشی هم داشتم تو سال کنکور مدیریت نشده بود ولی خب من برنامم رو اجرا میکردم بعد که تموم میشد می رفتم سروقتش
خواهشا توصیه میکنم درگیر روابط عاطفی نشو سال کنکور
من خودم درگیرش بودم ولی خب من آسیبی ندیدم
با اینکه طرف ولم کرد و رفت ولی من سریع خودمو جمع کردم
ولی الان میبینم بچه های کنکوری که داخل رابطه عاطفی هستن چقدر ذهنشون درگیره
تراز آزمونت کمه واسه گزینه دو حتما آزمون هارو تحلیل کن وگرنه آزمون دادن به درد نمیخوره من خودم ترازم هشت هزار اینا بود اخرا به ده هزار رسید
ولی خب شما هم جدی بخونی و تست بزنی قطعا ترازت بیشتر میشه
ولی آره میتونی از الان سه رقمی شی من کم کاری کردم وگرنه دو رقمی میشدم رتبم ۱۴۵ منطقه شد !
شما سه رقمی شو ان شاء الله فرهنگیان قبولی
زبانتم که الان مثل اینکه سال آینده عمومی ها حذف شده از کنکور دقیق در جریان نیستم ولی اگررحذف شده باید زبان رو تشریحی بخونی که به مراتب راحت تر از تستی خوندن واسه کنکوره
کلمات رو دقیق بخون و سعی کن داخل متن یاد بگیری و برای گرامر هم سایت آلا فیلم آموزشی داره