2777
2789
عنوان

مدیریت یا حسابداری (نظرسنجی)

244 بازدید | 16 پست

بازارکار کدومشون بهتره با این نظر که توشون بهترین باشی و یه دانشگاه خوب مثل فردوسی بخونی

تعداد رای : 6
نظرسنجی
حسابداری
5
83%
مدیریت بازرگانی
1
16%
مدیریت دولتی
0
0%
خدایا شکرت ...  
فقط مدیریت بازرگانی بخون توی تمام استخدامیها هستش بی برو برگرد خیلیم بهتر از حسابداریه. حسابداری ...

جدی چون بعضیا میگن بازار کار حسابداری بهتره نمی‌دونم چیکار کنم کلا گیجم 🥺☹️ 

خدایا شکرت ...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم یازدهم انسانی هستم میشه لطفا باهم دوست مجازی بشیم و درمورد کنکورو درسا کمک کنید؟؟؟؟

سلام اگر سوالی دارید همینجا بپرسید یا تاپیک زدید تگ کنید

شرمنده

خدایا شکرت ...  
سلام اگر سوالی دارید همینجا بپرسید یا تاپیک زدید تگ کنید شرمنده

من روزی چند ساعت درس بخونم من مثلا ۱ ساعت ی درس و میخونم بعد تست زدنی همش اشتباه میشه چیکار کنم تست هامم خوب بزنم؟ عذبی هم متوجه نمیشم اصلا و همچنین زبان اونا رو چیکار کنم ؟چطوری بخونم؟

من روزی چند ساعت درس بخونم من مثلا ۱ ساعت ی درس و میخونم بعد تست زدنی همش اشتباه میشه چیکار کنم تست ...

سلام ببخشید من دیر به دیر سایتو چک میکنم

ساعت مطالعه به توانایی خودتون بستگی داره و اینکه کندخوان هستی یا تندخوان و اینکه چه مدت هست داری مطالعه میکنی اهل کتاب خوندن بودی قبلا تا قبل این چقدر مطالعه میکردی آیا مدرسه میری یا پشت کنکوری یا شاغلی کلاس میری یا ...

با توجه به این ها باید خودتون رو بسنجید که چقدر مطالعه خوبه ولی میتونید از ۴ یا ۵ ساعت شروع کنید یک هفته 

جوگیر نشید ک ۱۰ ساعت بخونید چون بعدش دوباره کنار میگذارید

برای شما که یازدهمی یک ساعت مطالعه معقول در حد ۵ ساعت برای شروع خوبه به شرطی که پیوسته باشه

اگه این زیاد بود باید کمترش کنی ۳ ساعت بعد به مرور هر هفته روزی یک ربع بیشتر مطالعه داشته باشد که خوب در یک ماه یک ساعت به مطالعه هر روزتون اضافه میشه و در بلند مدت تاثیر خوبی داره 

چون شما یازدهم انسانی هستی فرصت برای رتبه شدن داری نگران تایم نباش 

بعد اینکه میگی تست ها اشتباه میشه بستگی داره چه درسی باشه و اینکه اول به کتاب مسلط بشید یا درسنامه کتاب کار رو هم در کنارش بخونید بعضی دروس نکات خوبی داره 

و بعد برید سراغ تست از تیپ تست های آسون و متوسط شروع کنید شاید تیپ تست سخت میزنید

در عربی و زبان اصل مطلب فهمیدن صورت سوال هست چون به زبان اصلی ما نیست

آسون ترین تست ها در عربی ترجمه هاست و زبان هم لغت هست

در عربی روی لغات کتاب تسلط داشته باشید و توی این دروس باید بیشتر تست بزنید و در زمینه قواعد عربی هم فیلم آموزش ببینید نه فیلم کنکوری فیلم آموزشی ببینید تا اول اصل مطلب رو بفهمید و بعد برید سر وقت تست زدن و بعد از پیدا کردن کمی مهارت برید سروقت فیلم های نکته و تست

زبان هم بستگی داره در چه سطحی باشید کلاس زبان رفتید یا خیر توی مقطع متوسطه اول زبان پایه رو خوب یادگرفتید یا نه اگر در مباحث ساده زبان گرامر ساده مشکل داشته باشیدباید برگردید متوسطه اول کتاب هارو مرور کنید منظورم بحث گرامرش هست

اگر نه روی همین لغات سه سال دبیرستان تمرکز کنید تا بتونید از لغات درصد کسب کنید 

گرامر یه خورده مشکل تره و برای گرامر هم فیلم آموزشی ببینید بعد سراغ تست برید 

موفق باشی

خدایا شکرت ...  

ببخشید دوست عزیز میشه منم راهنمایی کنید

یازدهم انسانی هستم دهم اصلا نخوندم تو مجازی.ولی یازدهم مثلا عربی قواعد دهمو خوندم فنون عروض و سماعی کاملا اوکی هستم ریاضیه امسالم نمره هام همه ۲۰ فقط تو جامعه و تاریخ یکم مشکل داشت کارنامم امسالم فقط دی ماه واسه امتحانای حضوری خوندم معدلم ۱۸ و نیم شد

ازمون گزینه دو میدم از اول سال البته جدی نخوندم و به نصف بودجه ازمونم نمیرسیدم ولی ترارم ۴۰۰۰ هست

میخوام این هفته شروع کنم

به نظرتون میتونم رتبه ۳ رقمی بیارم فرهنگیان قبول شم؟

من زبان رو اصلا نمیخوام بزنم یعنی نمیتونم ضعیفم تو این درس

میشه ساعت مطالعتون رو بگید از چقدر شروع کردید و چجور زیادش کردید.ازمون ازمایشی میدادید؟.مشاور داشتید؟.تفریحات دوران کنکورتون چطور بود؟

مرسی که جواب میدی🌹🌹🌹

ببخشید دوست عزیز میشه منم راهنمایی کنید یازدهم انسانی هستم دهم اصلا نخوندم تو مجازی.ولی یازدهم مثلا ...

سلام عزیزم 

ببخشید من زیاد سر نمیزنم اینجا 

من خودم به طور جدی از تابستون دوازدهم شروع کردم به خوندن و تست زدن و آزمون دادن

آزمون هم گزینه دو می رفتم 

میانگین ساعت مطالعم توی تابستون ۶ تا ۷ ساعت بود روزانه و توی مدارس ۵ تا ۶ ساعت 

منتها من ساعت مطالعم پایین بود اما وسواس مطالعاتی نداشتم و تندخوان بودم و ممکن بود تو این ۶ ساعت پنج درس رو بخونم و تستاشم بزنم 

ولی خب برای افزایش ساعت مطالعه شما میتونی از تست های روتین استفاده کنی مثلا شبی ده تست ارایه ادبی بزنی یک ربع بیشتر میشه مطالعت روزی 

باز هفته بعدش قرابتم بهش اضافه کن یه ربع دیگه اضافه میشه

مشاور نداشتم خودم برنامه ریزی میکردم برنامه ریزی های دو تا سه هفته ای مطابق آزمون بعدی که داشتم 

اوایل که برنامه مینوشتم اصلا عملی نمیشد چون خیلی سنگین بود کم کم قلقش دستم اومد

شما الان میانگین ساعت مطالعه ای که داری رو به دست میاری بعدش مطابق با اون میانگین واسه هر روزت برنامه میچینی 

مثلا ۴ ساعته خب برنامه میچینی روزی سه تا چهار درس رو

و هفته بعد بیشترش میکنی تعداد درس رو نهایتا پنج تا 

بیشتر تعداد تست هارو بیشتر کن 

تفریحات هم من خارج شهر میرفتم اخر هفته ها 

معمولا جمعه ها که آزمون بود بعدش درس نمیخوندم و تحلیل آزمون رو میذاشتم واسه فرداش یا بین هفته پخش میکردم

گوشی هم داشتم تو سال کنکور مدیریت نشده بود ولی خب من برنامم رو اجرا میکردم بعد که تموم میشد می رفتم سروقتش 

خواهشا توصیه میکنم درگیر روابط عاطفی نشو سال کنکور 

من خودم درگیرش بودم ولی خب من آسیبی ندیدم

با اینکه طرف ولم کرد و رفت ولی من سریع خودمو جمع کردم

ولی الان میبینم بچه های کنکوری که داخل رابطه عاطفی هستن چقدر ذهنشون درگیره

تراز آزمونت کمه واسه گزینه دو حتما آزمون هارو تحلیل کن وگرنه آزمون دادن به درد نمیخوره من خودم ترازم هشت هزار اینا بود اخرا به ده هزار رسید

ولی خب شما هم جدی بخونی و تست بزنی قطعا ترازت بیشتر میشه

ولی آره میتونی از الان سه رقمی شی من کم کاری کردم وگرنه دو رقمی میشدم رتبم ۱۴۵ منطقه شد ‌! 

شما سه رقمی شو ان شاء الله فرهنگیان قبولی 

زبانتم که الان مثل اینکه سال آینده عمومی ها حذف شده از کنکور دقیق در جریان نیستم ولی اگررحذف شده باید زبان رو تشریحی بخونی که به مراتب راحت تر از تستی خوندن واسه کنکوره

کلمات رو دقیق بخون و سعی کن داخل متن یاد بگیری و برای گرامر هم سایت آلا فیلم آموزشی داره 

خدایا شکرت ...  
سلام عزیزم  ببخشید من زیاد سر نمیزنم اینجا  من خودم به طور جدی از تابستون دوازدهم شروع ک ...

ممنونتم عزیزم🌹بزرگترین ارزومه دعا کن قبول بشم

💙استارتو از فردا میزنم

سال بعد ایشالا تاپیک قبولیمو میزنم🤲💙

سلام عزیزم  ببخشید من زیاد سر نمیزنم اینجا  من خودم به طور جدی از تابستون دوازدهم شروع ک ...

راستی شما تابستون یازدهم به دوازدهم هم ازمون گزینه دو میدادی؟

من در طول سال تحصیلی چون از طرف مدرسه ثبت نام میکنم هزینش کمتر میفته اگر بخوام از تابستون ثبت نام کنم نزدیک۲_۳ میلیون هزینش میشه

چکار کنم به نظرتون؟به پدرم بگم حتما ثبت نامم میکنه ولی خودم دوست ندارم فشار بیارم