2777
2789
عنوان

ضایع ترین وتابلوترین حسودیهای که کردید ,یا کسی به شما حسودی کرده?

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 41 پست
معمولا به کسی حسودی نمی کنم...  و به نظرم هم آنچنان همه چی تموم نیستم که کسی بخواد بهم حسودی ک ...

منم همین حسو دارم

ولی دوستم خیلی کارش ضایع بود اطرافیانم متوجه شدن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بذار بگم برم

من کلا بی حاشیم🤭🤭

یعنی اهل تیپ وخرید انچنانی نمیباشم.

ولی شاید باور نکنید.

یبار همینطور عکس همسرمو گذاشتم استوری زیرش ی متن عاشقانه نوشتم.

اولین بازید جاریم بود.

یعنی خودم هنوز هنگم

سی ثانیه نشد دیدم عکس شوهرش با ی متن گذاشت استوری😑😑😑😑😑😑

لطفاا نگید شاید دوست داشت یا اینها

یعنی میگم زیر ی دقیقه از بازدیدش نگذاشت که عکسش گذاشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار فک کنم

تقریبا اوایل این بود که گوشی لمسی مد شده بود ,من با پول قرعه کشی میخواستم گوشی بخرم ,رفتم پیشه دوستم گفتم میخوام گوشی یک میلیونی بخرم اون موقع دلار ۲۰۰۰ تومان بود  ,خواهرش گفت حیف پول نیست بده گوشی ۲۰۰ ,۳۰۰ بخر,من رفتم گوشی ۱ میلیونی خریدم فردا دوستم خودش رفت همون گوشیو خرید 😃😃😃😃

helooo  
یکی از دوستام  وقتی دید همه از مژه هام و رنگ چشمم تعریف میکنن  لنز میذاشت و مژه با من می ...

حالا من رنگ چشمم اصلا چیز خاصی نیستاااااا

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

حالا من رنگ چشمم اصلا چیز خاصی نیستاااااا

مدرک منم‌چیز خاصی نیست

کلا بعضی با خودشون درگیرن

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
مدرک منم‌چیز خاصی نیست کلا بعضی با خودشون درگیرن

اوهوممممم

حوصله خودمم ندارم به حدی که ادمای افتاب پرست دورمو گرفتن 

نمیگم حسود نیستم اصلا ولی از اینکه کسایی دوسشون دارم به کس دیگه توجه کنن بدم میاد وگرنه با بقیه چیزا کاری ندارم 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
به اونایی که جاری ندارن حسودیم میشه دوست داشتم یدونه عروس بودم درموردبقیه که بهم حسودی کردن یانه توج ...

من خودم جاری ندارم ,ولی دوست داشتم ,جاری داشتم تا ببینم من خوبم یا اون😃😃😃😃

helooo  
به اونایی که جاری ندارن حسودیم میشه دوست داشتم یدونه عروس بودم درموردبقیه که بهم حسودی کردن یانه توج ...

من یه دونه عروسم

آش دهنسوزی هم نیست

حتی گوسفند نکشتن برای عروسیمون

بگو ایشالا شانس داشته باشی صدها هم عروس باشه بهتره تا مثل من

منم همین حسو دارم ولی دوستم خیلی کارش ضایع بود اطرافیانم متوجه شدن  

شاید از این اتفاقات افتاده باشه برای من...

نمی شه گفت بقیه به ما حسودی می کنن

بهتره بگیم خیلی ها اعتماد به نفس پایینی دارن 

دوست صمیمی من با من بیرون نمیومد چون رنگ پوستم ازش سفید تر بود 

من نمی تونم به حس دوستم بگم حسودی 

بهتره بگیم ضعف طرف مقابل که از اعتماد به نفس کم سرچشمه گرفته

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .