2777
2789
عنوان

مادر شدن در 42 سالگی

1980 بازدید | 130 پست

یکی از فامیلامون بچه سومشو بارداره وقتی بچش بدنیا بیاد میشه 42 سالش بنظرتون بچش بعدها اذیت نمیشه؟ بنظرتون اینا زود والدینشونو از دست نمیدن؟

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

نه

⁦✧*。 ⁩⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........ 🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر هیچ مشکلی نداره 

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عمر که دست خداست ولی خیلی بچه های موفق دیدم که والدینشون بعد چهل سالگی به دنیا اوردنشون. بچه های مستقلی بار میان

بیشتر از سن وضعیت مالی و توانایی روانی مادر مهمه که رک بگم چهل ساله های الان خیلی با حوصله و اگاه تر از جوان ها هستند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

عمر دست خداست بدون‌اذن خدا برگی از درخت نمیوفته

شوهر ابجیم‌پارسال درسن ۳۰سالگی فوت شد 

بچه هاش در سن ۱سالونیم‌و ۳سال ونیم‌یتیم شدن😔 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

عمر دست خداست 

الان ۹۰ درصد بازیگر ها بالای  ۴۰ هستن هنوز ازدواج نکردن

نیکی کریمی 

گلزار

احسان علیخانی

پژمان جمشیدی....

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘