2777
2789

چجور به خوانواده ها فهموندید و باز مادر خواهر درک میکنن اومدن خودشون کار میکنن ،خوانواده شوهر چی؟تعنه نمیزنن؟ به اون ادمایی که زنگ میزنن میگن شام میایم خونتون چی میگفتید ؟

من دوبار سقط داشتم دفعه بعد باید مطلق بشم خانواده 

خودم درک میکنن و کمک حالمن .ولی خوانواده شوهر درک نمیکنن و احتمالا هم تا یه موقع ای اصلا بارداری مو هم ندونن چون اهل زنگ زدن نیستم ،

همش فکرم درگیره تو بارداریم بخوان بیان چجور ردشون کنم ناراحت نشن 

برای اینکه نینی دار بشم و سر وقت دنیا بیاد یه صلوات میفرستین ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا سقط داشتم، الان قندم بالاس، جفتم پایین کلا اوضاع داغون، استراحت مطلقم خیر سرم نه خیلی نمی ...

من شهر دیگه ای هستم باردار که میشم نه جایی میرم نه زنگی میزنم که بگم باردارم و استراحت مطلق که نیان ،با این وجود انقدر نحس هستن که تا باردار میشم یادشون میوفته بیان خونمون منم همش استرس دارم چجور ردشون کنیم ،بارداری اولم تا فهمیدن ریختن خونمون خدا میدونه چه بلاهایی سرم اومد ظرفم و وسایلم شکستن ،بعد اونا به خونریزی افتادم ، بارداری دوم مطلق شدم به شوهرم گفتم بگه من خونه مادرمم ،که شک کرده بودن چرا همش اونجام داشتن از فضولی میمردن . البته اونم سقط شد و دشمن شاد شدم

نه گفتن رو یاد بگیر . هرکی هرچی گفت بگو من خودمم از اینکه استراحت مطلق باشم خوشم نمیاد ولی بخاطر سلامتی بچم هرکاری میکنم .

تعارف و رودربایستی رو بذار کنار. همسرت باید خیلی هواتو داشته باشه پس قبل از هرچیزی اونو کامل متقاعد کن وبه خانواده شوهرتم کاملا توضیح بده از همون اول . 

از قبل اعلام کن نمیتونی مهمون قبول کنی و اگه کسی بازم خواست بیاد پیشت بگو شرمنده فعلا شرایط پذیرایی رو نداریم چون شوهرم مجبور میشه غذا بخره و ظرفارو بشوره  انشالله بعدا جبران میکنم . از طعنه ها هم ناراحت نشو بیخیال هرچیزی میگن مهم سلامتی نی نی تونه که انشالله سلامت به دنیا بیاد. اگه امکانشو داری چند ماه اخر بارداریو خونه مامانت بمون یا بگو خواهر یا مادرت تمام وقت بیان پیشت .همینا 

یا برو خونه مامانت یاهم بمون خونه خودت بگین که خونه مامانتی

اره باید دروغ بگیم باز ،

از یه جهتم میگم خوب بیان ،خودشون پاشن املتی چیزی درست کنن مگه من میرم خونشون با وجود اینکه سالم و قبراغن چی میزارن جلوم

من شهر دیگه ای هستم باردار که میشم نه جایی میرم نه زنگی میزنم که بگم باردارم و استراحت مطلق که نیان ...

خب خبر بده بهشون زودتر

یا وقتی میان زیاد سرپا نباش، کارا رو بزار به عهده خودشون و همسرت

خب خبر بده بهشون زودتر یا وقتی میان زیاد سرپا نباش، کارا رو بزار به عهده خودشون و همسرت

حس میکنم بفهمن مطلقم بدتر بیان برای اینکه منو تو وضع بدی ببینن

نه گفتن رو یاد بگیر . هرکی هرچی گفت بگو من خودمم از اینکه استراحت مطلق باشم خوشم نمیاد ولی بخاطر سلا ...

امیدوارم بتونم ،من باید از همون موقع که فهمیدم باردارم مطلق بشم . کمک هم نمیخوام یه غداس که یه چیزی میخوریم مهم نیست،خونه تمیز کردنم بیخیالو ،

نه دیگه انقدر ظالمن مگه

به بهانه کمک کردن بیانو بدتر زندگیمو کنکاش کنن ،بارداری دوم که مطلق بودم زنداداشم و داداشم اومدن بخاطر اونا پنج شیش ساعت به یه پهلو خوابیدم ،این کجاش. کمک کردنه پهلوم زخم شد .موقع رفتنشون بلند شدم بدرقه کنم قشنک زنداداشمو دیدم شکممو بررسی میکرد ببینه چقدر بزرگ شده ،بعد چند ماه که سقط کرده بودم به آبجیم میگفت چقدر چاقی ابجی باردار بود انقدر شکم نداشت