2777
2789

سلام 

از طرف مامان من ۳ خالمه یع دونه دایی دارم با مامانم میشه ۵ تا 

بابابزرگم خیلی بی احساسه تو کله عمرمون اصلا یع زنگ بهمون نزده که احوالمون رو بپرسه نه به ما نه خاله و دایی هام مامان بزرگمم پیر کرده . مامان بزرگم قند داره بعد پاش باد کرده نمیتونه خوب راه بره هردقیقه بابابزرگمم بهش میگه برو آب بیار برو چایی بیار یک سره با اون باهاش بهش کار میده فقط می خواد یع کاری بکنه که مامان بزرگمو اذیت کنه جدا از اینا دنبال کارای بَده هر روز با یع زنه تازه میاد برای مامان بزرگم تعریف میکنه حرصش میده بدبختو می خواد یع کاری کنه مامان بزرگم دِق کنه  خیلی هم بَد دهنه هرچی از دهنشدر میاد به همه میگه تازه میره پیش مردم از ما به اونا بَد میگه بعدبابابزرگم مال و ملال زیاد داره خاله هام میترسن با یع زنه دوست بشه عرشو بکشه بالا خودشم به خاله ام عرص نمیده به خاطر همین میان یع قرصی یا آمپولی چیزی بهش بزنن تا عقلشو ازدست بده بعد عرصشو ازش بگیرم تا به قریبه نده من میگم گناه ولی خودشون بهتر از اینکه آبرومون بره پیش مردم بعد داییم هیچی از خودش نداره یع خونه داره با یع باغ که توش کار میکنه که هر دوتاشم واسع بابا بزرگمه مامان بزرگم میگه میترسم من بمیرم یع زن بیاره خونه داییمم از خونه و باغ بندازه بیرون چون بع اسرار مامان بزرگم بهش داده خودمونم و خاله هامم وضعمون خوب نیست بابابزرگمم دلش نمیاد یع قرون بهمون بده 

به نظر شما این کاره درستیه؟

شما بودین چکار میکیرین؟(راستشو بگین)

سلام‌ برا حاجت روا شدنم دعا میکنید و یه صلوات ؟ 

دعا کنید از خانواده همسرم به زودی دور بشیم بریم یه جای دور زندگی کنیم و منو همسرم همیشه خوشبخت باشیم و دعا کنید یه دوقلوی نازصالح مهربون و سالم نصیبمون بشه شاید باورتون نشه ولی هرکی رو دعا کردم گرفته حتی حامله شدن دوستم که حامله نمیشد پس هر کی دعام کرد لایک کنه دعاش میکنم ❤😔

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

شما چند سالته ؟

ارث ،اصرار ،غریبه و ...

کارشون دور از شان انسان هستش

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نميدونم چرا باهاش صحبت نميكنن ك ارث بده بهشون از يه جهت ماله خودشه اختيارشو داره نبايد ب زور امپول قرص ازش بگيرن راضي نيست ك ب اينا هم اون مال وفا نميكنه 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

پعلومه که ن

هرچی ک هست هرچقدر ک بد این کار انسانی نیس

اونا از پدربزرگتم سنگ دل ترن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

استغفرالله

این مارو نکنن ک ی قرون از اون پول با دل خوش نمیتونن خرج کنن

اخه پیر مردو بردارن بارقرص و امپول دیوونه کنن حالاا هررر جوری ادمی میخواد باشه 

ب فکر اخرتشون باشن با این کار میدونی چ بلایی سر خودشون میارن 

این کار جنایته اموال خودشه مادربزرگتون میتونن حق و حقوقشون رو بگیرن جدا بشن بچه ها هم خودشون همت کنن پول دربیارن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یا امام رضا چقدر غلط!!!!

چه ذات بدی پدربزرگت داره!

چه کار بدی خانواده انتخاب کرده بچه هاشن زحمتشونوکشیده

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
کارشون اشتباهه پیرمرد بیوفته فوت کنه میدونی چه بلایی سر همتون میاد فکر کنم با یک وکیل مشورت کنید بهت ...

ما بیشتر می خوام مامانبزرگم رو اذیت نکنه با این کاراش آبرومون رو نبره