2777
2789

من سوال دارم درباره ازدواج هم هست بپرسم؟

من عاشق سریال گودال و خاندان کوچوالی ها هستم و مث کاراجا ی شخصیت مغرور و شجاع دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قومیتم عرب و ب یه نفر علاقه مندم ک اون لر بویر احمد میخواسم بدونم ک اونا با قومیت عرب کنار میان و در کل چطور عملکرد رفتاری دارن؟ هرچه از قومیت لر میدونید بگید ممنونتون میشم اجی های گلم

من عاشق سریال گودال و خاندان کوچوالی ها هستم و مث کاراجا ی شخصیت مغرور و شجاع دارم
من خودیاسوج نیستم ولی گهگیلویه وبویراحمدم بپرس

درباره قوم لر اونجا لطفا هرچی میدونید بگید 

لرهاادمای خوبین صاف وصادقن زن دوستن وای کلاهمه جاخوب وبدداره

میترسم بخاطر عرب بودنم سرکوفت بخورم   

چ ربطی داره؟؟؟؟البتع بستگی به طرفت داره وخودت.

لری یاسوجی بلدید؟ میشه ازتون کمک بگیرم؟ میخوام یاد بگیرم

اونایی ک اصلیتشون یاسوجیه تاجایی ک سراغ دارم مردم خوبین ولی ی عادتی ک دارن همسایه همسایه رونمشناسه

اهان راستش اینجا هم ما همسایه مون نمیشناسیم خودم ادمی نیسم ک با همه در ارتباط باشم

درخدمتم اگه میخاین شماره بدم بیاوات.چون من زیادنمیام اینجا.من زنم وسه تابچه دارم خیالت تخت

شرمنده من وات ندارم عزیزم  راه دیگه ای نیس؟