2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی کردم.الان میترسم کاری کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6910 بازدید | 158 پست
من فک میکنم چون سطح شما از اونا بالاتره اذیت میشن توباید بخودت افتخار کنی که همه تورو بیشتر میدونن ب ...

دقیقا همینه. ولی حرفای قبل شوهرم و کارهاشون یادم نمیره

الانم میتونی با آرامش همه چیو باشوهرت حل کنی ک بیاد خونه بابات اگ دعوا کنی چیزی نمیشه با پنبه سر ببر همه چیه این دعوا رو ب نفع خودت تموم کن قسمشم بده دیگ دست روت بلند نکنه بگو اگ یبار دیگ اینکارو بکنی هیچ وقت نمیبخشم و تمام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی تکرار کردم. ولی حق نداره چون گفتم از جاری ام ناراحتم که چرا احوال مادرم رو نگرفته دعوا راه ...

جه رفتارت بده که ای گلایه ها از همسرت داری ببخشیدا جاری اصلا حسابش نکن که برات مهم باشه تو هم محلش نده بهتراصلا جاری کی باشه که ازش ای توقعاداری تو هم خودت بالا بگیر خودت کوتاه اومدی هیچ کاری برات نکرده چه ربطی به جاری داره گذشته روفراموش کن به آینده فکرکن .ولی درباره رابطه همسرت با خانوادت بایدبامهربونی باهاش حرف بزنی اگ با حرف زدن دعوامیشه جلوخودت نمیتونی بگیری که هر حرفی نزنی براش نامه بنویس با احترام حرفای دلت بزن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
مادرشوهرم نیش زبونش زیاده نمیگه انحام ندادم میگه باشوهرت مشکل داری سر من خالی نکن!!!  از کارای ...

بگو بهش خودتو خالی کن بگو برای جاری جدید میکنید برای من کم گذاشتید مگه اون چ فرقی میذاره اگه دیدی فرق میذاره بینتون توام تحویلشون نگیر والا 

و خدایی ک بشدت کافیست❤
سر جاری باهاش دعوا کردی؟ مردا خاله زنک بازی رو نمیتونن تحمل کنن ما خانوما خودمون مقصریم

سر جاری نه سر اینکه چرا با وجود اینکه جاری و خانواده اش به زنش احترام نمیزارم و تو همین یک‌ماه اخیر من‌کلی برای خانم و خاتواده اش زحمت کشیدم خانوم یه زنگ نزد بگه مادرت عمل کرد چطوره؟ به من زنگ نمیزنه تشکر کنه و..یا حداقل احوال بپرسه بعد به شوهرم‌میگه فیلم‌پسرت روبرام بفرست.

منم گفتم چرا به من نگفته؟! 

دوباره هم سر این بحث شد که چرا اقا اجازه میده همه در مورد اب خوردنش نظر بدن ولی برادرش تو همون خانواده نمیزاره؟ اخه قبلا به من میگفتن ما مردهامون اینجورین رسم‌نداریم و...

همسرم شروع کرد. گفت برای نامزدی برادرت به من زنگ نزدن به تو زنگ زدن. درحالیکه کنارم بود گفتن الان به ...

کارشما هم اشتباهه وقتی همسرت براش مهمه به خانوادت بگو به همسرم زنگ بزنین یاگوشی بهش میدادی همولحظه که کنارت بود شماهم همسرت باید بشناسی ایقدهم هر دوتون بخاطر رفتار اطرافیان رابطتون خراب نکنید

هر دو باید بخاطرهم به خانواده طرف احترام بزارید

حق داری وقتی زدت نمیتونی فراموش کنی من نزدیک یکماه قهربودیم منو نزده بود به خاطر یه مساله قخر بودیم چندشب پیش خودش رفت گل خرید با کیک چون تولدم بود اومد خونه اشتی کردیم ولی هرکاری میکردم نمیتونستم بدیهاشو فراموش کنم خوشحال شدم ولی الکی

همیشه سعی کردم دل کسیو نشکنم؛اما به خودم که نگاه میکنم،تیکه تیکه ام:  سعی کردم کسیو تو غمهاش تنها نذارم . اما هیچکس نفهمید کی ناراحتم .سعی کردم با همه مهربون باشم اما بعضیا فکرکردن من احمقم!!! همیشه بقیه رو بخشیدم،،اما فکرکردن متوجه خطاهاشون نشدم:
بگو بهش خودتو خالی کن بگو برای جاری جدید میکنید برای من کم گذاشتید مگه اون چ فرقی میذاره اگه دیدی فر ...

جدیدا بهشون زنگ نمیزنم و گاها جواب نمیدم . همسرم اصلا باخانواده ام در هیچ سطحی ارتباط نداره.

ولی میان‌خونه ام احترام میزارم. که میخوام اگه دفعه بعد خواستن بیان تو اوج خوشی مون هم بگم دوست ندارم بیان

سر جاری نه سر اینکه چرا با وجود اینکه جاری و خانواده اش به زنش احترام نمیزارم و تو همین یک‌ماه اخیر ...

کارخودت اشتباهه شناختیش دیگه محلش نزار چه ربطی به همسرت داره؟جاری فکرکردی قوم حساب میشه که براش کارکنی؟وقتی ایطوره نکن براش کاری مثل غریبه باهاش رفتار کن تمام

نه قهر نکن چونکه موقعیتش رو نداری ولی باهاش چند روز حرف نزن مردها حساسن به این چیزها منکه دو روزه او ...

همسرم چون شغل اش شیفتیه عادت داره به دوری از من. 

کلا قهرو هست. این سری تعجب کردم اومد اشتی

الانم میتونی با آرامش همه چیو باشوهرت حل کنی ک بیاد خونه بابات اگ دعوا کنی چیزی نمیشه با پنبه سر ببر ...

چجور به نفع خودم تموم اش کنم؟

فکر کنم پن ازدواج کردم لاغر بودم و کمر باریک. کلا اندام ام زبان زد بود. خود فامیل شون همخ بدون استثنا از اندام‌ام تعریف میکردم تا اینکه باردار شدم.بعد زایمان ۱۰ روزه بود با همسرم حرف ام شد فهمید. گفت مگه کمر باریکی که دورت بگردیم!!!حالا خودش ۱۰۰ کیلو هست

وقتی برادرشوهرم زنگ میزنه چطور بگم‌نه؟

الآن اولش بوده احترام گذاشتی ازاین به بعد بگو شرمنده نمیتونم یاخانمت باهام راحت نیس دوس نداره 😁