2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی کردم.الان میترسم کاری کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6910 بازدید | 158 پست
منم چند بار کتکم زد همش گفتم بخاطر بچه هام بمونم عیبی نداره گناه دارن ولی دیدم دیگه داره سواستفاده م ...

من به حدی مغرور بودم و احترام ام رو نگه داشتن و طوری بدخورد کردم کسی بهم تو نگه الان روم‌نمیشه به کسی بگم منو کتک زده و موندم!!طلاق هم بگیرم نمیگم منو زده خجالت میکشم

خیلی دافعه ایجاد کردم. اوایل خییبببلی وابسته ام بود.  هربار دعوا میکنم میگم دیگه نمیگم ولی باز ...

خسته شده از زاریات و از تکرار ناراحتیات یک بار گفتن کافیه مردا زود خسته میشن از این تکرار و اصرار بر ناراحتی های گذشته

گر رهگذری بگذر گر نه که نَ ایست زل بزن زندگی دگران را تا خانه خراب کنی خانه‌ای آبااااااد😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دافعه ایجاد کردم. اوایل خییبببلی وابسته ام بود.  هربار دعوا میکنم میگم دیگه نمیگم ولی باز ...

بعدش مشکلاتت رو با خانواده شوهر 

رو به سوهرت نگو

مردا حوصله غر ندارن

روابطت کمتر کن باهاشون 

بیشتر بچسب به زندگیت

مردا از سر کار میان خونه ارامش داشته باشن

ن هی بیان بهشون بگن مادرت اینطوری اونطوریه

خوب رفتار بقیه به اون چه مربوطه؟! 

شما هم درد دل هاتو به شوهرت نگو

بیا اینجا تاییپک بزن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6983523/بنظرتون-جوابشو-چی-بدم

خواهشا گزارش بزنین براتون ایت الکرسی میخونم 🥺🙏

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها
😂😂😂😂😂باور کن... بدم میاد ظرف باشه تو ظرف شویی همسر من مشاور املاک داره پدر دوستش خونه رو فروخ ...

خب دخالت نکن ول کن چیکار داری نذار مسایل کاریشو بیاره بعد هم سر هر چیزی قهر کنی براش عادی میشه ها حواست باشه عزیزم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

میفهمم چی میگی بعضی رفتارا و حرفا یاد ادم نمیره  مواظب زندگیت باش ولی، مخصوصا ک بچه هم داری مع ...

اره خیلی خسته ام. انگار تمام خستگی هام و ناراحتی هام رو میخوام از همسرم اناقام بگیرم

زندگی ام از دستم رفته حس میکنم روش کنترل ندارم.

برگشت خونه چیکار کنم؟

اره خیلی خسته ام. انگار تمام خستگی هام و ناراحتی هام رو میخوام از همسرم اناقام بگیرم زندگی ام از دس ...

کشش نده اگه چیزی نگف توام ب روت نیار دیگه چون تو دوباره شروع کردی اما دیگه ی کاری نکن بزنتت آدم دلش میشکنه وقتی زنی کتک بخوره

گر رهگذری بگذر گر نه که نَ ایست زل بزن زندگی دگران را تا خانه خراب کنی خانه‌ای آبااااااد😒