2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی کردم.الان میترسم کاری کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 6908 بازدید | 158 پست
پیام جدیدم رو بخون. اخه سر همین قضایا و کمترش همسرم با خانواده ام ارتباط نداره. کارای عروسی اش رو خ ...

ببین منم خیلی مشکلات سر عروسیم داتشم خییییییییییلییییییییییی همونا باعث شد تو زندگیم با همسرمم ب مشکل بخورم حس بد اون روزا گند زد ب چندسال اول زندگیم ولی ی چیزی بگم شوهرتو وابسته خودت کن مهربون باش رگ خوابشو پیدا کن اینجوری دافعه ایجاد نکن زرنگ باش جلو جاری جدید. شوهرتو بکشش سمت خودت

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

چرا من با شوهرم دعوام در میاد دست ب زن نداره امروز دعوا کردم ‌‌‌... تصمیم گرفتم برم قهر....حا ...

چ مهربون میری  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی تکرار کردم. ولی حق نداره چون گفتم از جاری ام ناراحتم که چرا احوال مادرم رو نگرفته دعوا راه ...

جاریتو بیخیال براش آرزوی خوشبختی کن و پیگیر زندگیش نباش .وقتی شوهرت میخوادت چرا اینطوری میکنی ب نظرم آدمو اول باید خدا دوس داشته باشه بعد شوهر .خانواده شوهرو ول کن چون با فکر کردن بهشون زندگی رو‌برا خودت و شوهرت تنگ میکنی.میتونی ب بابات بگی ی بار دعوتش کنه خونشون و از دلش دربیاره شاید سوتفاهم رفع بشه

گر رهگذری بگذر گر نه که نَ ایست زل بزن زندگی دگران را تا خانه خراب کنی خانه‌ای آبااااااد😒

عزیزم بیشتر دعوا وناراحتی شما سرجاریته بیخیال بشین زندگیتا بکن هرکاری میخوان بکنن.شوهر من چهارتا برادرن اخلاقش کلا بااونا فرق میکنه اگه بخوام خودما بااونا مقایسه کنم تا الان صدباره طلاق گرفته بودم بیخیالم چون هرکسی زندگی واخلاق خاص خودشا داره

چرا خودتو با جاریت مقایسه می کنی؟! 

منم خانواده پدر شوهرم اینجوری می‌کردند 

شوهرم میدونست اما چون احترامشون رو داره

جلوشون چیزی نمی گه

الان همه بهم احترام میزارن و منو بهترین عروسشون میدونن

گذشته ها رو بریز دور

خودتو در حد اونا پایین نیار

اصلا هم مقایسه نکن

تو روابطتت رو هم زیاد گرم نگیر با خانواده شوهر

به تو چی که با وجود ی بچه و شاغل بودن راه افتادی دنبال کارهای جاریت؟ محلشون نزار

هر چه بیشتر بهشون کم محلی کنی ارج و قربت بیشتره

مثل مهمون برو و بیا

چرا من با شوهرم دعوام در میاد دست ب زن نداره امروز دعوا کردم ‌‌‌... تصمیم گرفتم برم قهر....حا ...

شوهر منم اصلا دست بزن نداشت اصلا ولی این یه ساله اینجوری شده منم الان قهرم خونه بابامم 

ببین منم خیلی مشکلات سر عروسیم داتشم خییییییییییلییییییییییی همونا باعث شد تو زندگیم با همسرمم ب مشک ...

خیلی دافعه ایجاد کردم. اوایل خییبببلی وابسته ام بود. 

هربار دعوا میکنم میگم دیگه نمیگم ولی باز میگم. خوب ناراحت میشم یا دوست ندارم کاری رو انجام بده. با کوچیک ترین بیان ناراحتی ام دعوا میکنه.

انصافا بگم‌جلو اونا هوامرو داره. کلا تو زندگی دو نفرمون هوام رو داره و کلی کمک ام هست

چه فایده وقتی میبینه کسی ناراحت ات کرده میگه به من‌چه. خوب مردم بفهمن شوهرت براش مهم نیست تا به خودش احترام بزارن میرن سمت اون و منو ول میکنن

از حرف هایی که همسرم قبلا بهم زد ناراحتم. فراموش نمیکنم حرف هاش رو. فحش هاش رو تهمت هاش رو. والا اص ...

برا منم هیچ کاری نکردن هیچ کادویی ندادن حتی پاگشا نکردن و طبق معمول ب ی ورمم نبود ولی برا جاری قبل و بعد من کردن زیادم کردن اما من نمیگم چرا نکردن چون شعورشو نداشتن 

گر رهگذری بگذر گر نه که نَ ایست زل بزن زندگی دگران را تا خانه خراب کنی خانه‌ای آبااااااد😒
چ مهربون میری    

😂😂😂😂😂باور کن...

بدم میاد ظرف باشه تو ظرف شویی

همسر من مشاور املاک داره پدر دوستش خونه رو فروخت داد ب همسرم واسشون زمین خریدیم البته چند برابر شد قیمت زمین ...حالا پدره فوت شده .زمین ب اسم همسرمه .

زبانن ب همسرم گفته ک ب بقیه بچه ها هیچی نده همش واسه ی پسرمه همون دوستش...منم ب همسرم گفتم نمیشه دارایش همینه ..یکاری نکن فردا نفرین پشتمون باشه

بهم گفت ب تو ربطی نداره دخالت نکن

منو میگی انگار نشادور کردن بهم 

هیچی دیگه میخوام برم تا دهنشو جم کنع

خیلی دافعه ایجاد کردم. اوایل خییبببلی وابسته ام بود.  هربار دعوا میکنم میگم دیگه نمیگم ولی باز ...

میفهمم چی میگی بعضی رفتارا و حرفا یاد ادم نمیره 

مواظب زندگیت باش ولی، مخصوصا ک بچه هم داری معلومه زن عاقلی هستی فقط خسته ای انگار