2777
2789
عنوان

اون پیامک چی بود خیلی قشنگ بود

1311 بازدید | 116 پست
سلام چند وقت پیش یکی یه پیامکی نوشته بود خیلی باحال بود برای همسر دقیق جمله اش یادم نیست ولی مضمونش این بود که تا قبل محتاج نگاهم بود و حالا.... یه چیزی مثل اینکه خرشون از پل گذشت دیگه یادشون میره (ببخشید بی ادبی بود) یه چیزی مثل این میخوام واسه همسر بفرستم لازمشه
پیامک : تا دیروز بوس و قلب میفرستادی الان جفتک میندازی
اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه اینقدر تند نه راستش من باردارم بچه دوم.....و شوهرم تقریبا کمکی نمیکنه بهم مخصوصا الان خیلی به بودنش توی خوهه احتیاج دارم دیروز جمعه از صبح تا 8 شب نبود!(کار داره البته ولی خوب ) تصور کنید من با بچه پرجنب وجوش توی خونه چی کار کردم!
وای نه اینقدر تند نه راستش من باردارم بچه دوم.....و شوهرم تقریبا کمکی نمیکنه بهم مخصوصا الان خیلی به بودنش توی خوهه احتیاج دارم دیروز جمعه از صبح تا 8 شب نبود!(کار داره البته ولی خوب ) تصور کنید من با بچه پرجنب وجوش توی خونه چی کار کردم!
اینجا همه خوبند خیالت راحت من ماندم و چهار هم صحبت این گوشه نشسته ایم و دلتنگ توایم من عشق، عشق، خدا، عقربه های ساعت
همه روز برندارم سر ازین خمار مستی....که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی