2777
2789
عنوان

کنکوری های ۱۴۰۱بیاین☺

75 بازدید | 4 پست

سلام عزیزان دوازدهم تجربی هستم من میخام درصد زیست و شیمی م بره بالا ...میشع راهنماییم کنین؟🌹 و کسی هست که از فیلمای اقاجانی(شیمی)استفاده بکنه؟نظرتونو بگین لطفنننن. 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها بابام حالش خیلییییی بده براش دعا کنین 😭😭😭

حتی شده صلوات و یا 🌿🎀 أمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ 🎀🌿 بخونین براش 

تروخدا جون عزیزتون حتی شده ۱ دونه 

من ۱۶ سالمه پس اگر با نظرم مخالفی ریپلای نکن 😎👊   من به هرچی بخوام  میرسم می دونید چرا؟ چون امید دارم.                                                                          امیدوارم یروزی بشم خانم دکتر♡  میشه برای رسیدن به آرزوم《دکتر شدن》 یه صلوات مهمونم کنی؟     من می توانم آره می توانم باید بتوانم چون قراره بشم خانم دکتر👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️                         یه دختر تهرانی😍 
بچه ها بابام حالش خیلییییی بده براش دعا کنین 😭😭😭 حتی شده صلوات و یا 🌿🎀 أمَّن يُجِيبُ الْمُضْط ...

ایوایییی...😢ایشالا حالشون خوب میشع...عزیزم براشون ۱۰صلوات فرستادم🌹🌹🌹

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایوایییی...😢ایشالا حالشون خوب میشع...عزیزم براشون ۱۰صلوات فرستادم🌹🌹🌹

مرسی قربون روی ماهت بشم من

من ۱۶ سالمه پس اگر با نظرم مخالفی ریپلای نکن 😎👊   من به هرچی بخوام  میرسم می دونید چرا؟ چون امید دارم.                                                                          امیدوارم یروزی بشم خانم دکتر♡  میشه برای رسیدن به آرزوم《دکتر شدن》 یه صلوات مهمونم کنی؟     من می توانم آره می توانم باید بتوانم چون قراره بشم خانم دکتر👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️                         یه دختر تهرانی😍 

ای بابا 😢😔کسی نیس منو راهنماییم کنه؟:(