2777
2789

پسره ۲۷ سالشه شغل و ماشین داره منو دوست داره و دست و دل بازه 

از یه خواستگاری سنتی باهم آشنا شدیم پدر ایشون قبول نکردن با اینکه خیلی ازم خوششون اومد ولی اختلاف قدی فجیعی باهم داریم من ۱۶۲ و ایشون ۲۱۰ هست یعنی ۴۸ سانت اختلاف قدی دارم 

چند ماه بعد این خواستگاری رابطه مون شروع شد الان بی نهایت همو دوس دارم 

ولی وقتی ازش پرسید ته رابطه مون چیه گفت نمیدونم 

تا حالا هم به خونواده اش چیزی نگفته به نظرتون چکار کنم خواهرانه کمک کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

قبل اینکه دلت عقلت رو از کار بندازه  تصمیم درست بگیر.

از نظر خودت تو ۴۸ سانت اختلاف قد. خوبه یا نه فردا خیابون راه برین در کنار هم  خودت چه حسی میگیری

اگر حرف ملت برات مهمه اینم باید در نظر بگیرید.

از طرفی پدر طرف به خاطر قد مخالفه خوب میخوای یک عمر به کسی که  مختلفه این ازدواج هست بگی پدر؟ آیا اون تو رو به عنوان عروس قبول خواهد کرد یا جنگ و دعوا خواهید داشت همش استرس و....

بستکی به الویت هاتون داره که منتسبین یا نه  بعضیا بودن اختلاف قد داشتن ازدواج هم کردن.

ولی اینجا یک زنگ هشدار خطر بزرگیه وقتی ازش پرسید آخر این رابطه چیه گفته نمی‌دونم این درس نیست  

اصلا  دیدنش نرو ابراز علاقه نکن وادارش کن تصمیم بگیره چون یهو پدرش دختر دیگه پیدا کنه تو رو ول کنه بره تو اذیت میشی 

بازیچه نیستی اینو بفهمم بهش تصمیمش وادار کن بگیره نخواست کات و تمام 

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم

منم یه خواستگار داشتم قدش ۱۹۸ بود قد خودمم ۱۵۵😵‍💫 نشد و خدارو شکر میکنم نشد چون بعدش به مشکل میخوردیم اطرافیان مسخره میکردن تو خیابون نگاه میکردن اخه خیلی تابلو بود و قطعا خودشم بعدا دل چرکین میشد و میخورد تو ذوقش

سلامقبل اینکه دلت عقلت رو از کار بندازه تصمیم درست بگیر.از نظر خودت تو ۴۸ سانت اختلاف قد. خوبه یا ن ...

سلام خیلی کامل توضیح دادین 

ممنون ازتون💗💗💗💗

اره باید یه تصمیم قطعی بگیره