2777
2789

دیشب خونه یکی از آشناها رفته بودیم خونشون از تمیزی برق میزد وهمه چیز باسلیقه چیده شده بود حس شلختگی بهم دست داده خونم چرک وکثیف نیست بخدا بس که همش درحال شست وشو وتمیز کاریم پوست دستم نازک وحساس شده البته این که خونه ووسایلاشونم نو بود بی تاثیر نبود دلم میخادخونه منم تمیز وخوشکل بشه خونمون قدیمی سازه وسایلامم برا جهازمه حدودده سال پیش یا بیاین راهکار نشونم بدین که چه کاری کنم باهزینه کم خونمو خوشکل کنم یا دلداریم بدین افسرده شدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نو بودن خونه و وسایل خیلی تاثیر داره عزیزم انشالله ک شماهم کم کم وسایلاتو نو کنی همینکه مرتب وتمیز ب ...

خیلی خوشکل بود دخترم در گوشم میگفت مامان اینجا بمونیم خونشون خیلی خوشکل وتمیزه