2777
2789

عجیبه نشنیدم

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه میگن... یه نفر هم تایپیک زده بود درموردش که هر جا رفته بود بهش گفتن سرطان داره ولی با دارو های این خوب شد... تایپیکشو اگه پیدا کردم لینکشو میذارم خیلی وقت پیش بود

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
تعریفشو میکنن ولی منم نشنیده بودم تو شمسابادیه مطبش

شمس ابادی دکتر زیاد هست 

مطب داره یا توی مجتمع ای چیزیه؟

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
خیلی خوبه میگن... یه نفر هم تایپیک زده بود درموردش که هر جا رفته بود بهش گفتن سرطان داره ولی با دارو ...

مرسی عزیزم لطف میکنی

منم هفته ششم بارداری کرونا گرفتم خیلی بدجور که مجبور شدم ریمدیسیور مصرف کنم چون ریه م درگیر شده بود به خاطر همین میخاستم پیش یه دکتر خوب برم 

پیش دانشمند رفتم انگار زیاد به دلم نشسته اصن درست حرف نمیزنه

مرسی عزیزم لطف میکنی منم هفته ششم بارداری کرونا گرفتم خیلی بدجور که مجبور شدم ریمدیسیور مصرف کنم چو ...

فکر نکنم تایپیکشو پیدا کنم اتفاقا تو پربازدیدها بود مال یه دو سه هفته قبله.... 

عنوانش این بود که دکترش گفته ۱۲ شب بره مطب.. بعد گفته بود ساختمان هم برق نداره گفته با چراغ قوه بیا بالا که مطب هست... اینم میترسید....

بعد گفت که با شوهرش رفته و مطب پر زنان باردار بوده و دکتر هم خیلی خوب بوده و همه بهش گفته بودن سرطان رحم داره که این دکتره رد کرده و دارو بهش داده و داره خوب میشه...

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
فکر نکنم تایپیکشو پیدا کنم اتفاقا تو پربازدیدها بود مال یه دو سه هفته قبله....  عنوانش این بود ...

منم هفته پیش نوبت داشتم ساعت ۱۲ونیم بعد منشیش ساعت ۱۰ بهم زنگ زد گفت برق رفته آقای دکتر نمیان مطب فردا زنگ بزن برا هفته آینده نوبت بدم بهت منم لجم گرفت دیگه زنگ نزدم 😐

مطب داره تو ساختمان قمرالدوله

اها