لطفاً کسایی که زدن و بی بی چک زدن جواب بدن . علمیشو میدونم چهارده روزه ولی بین یکی ودو تا احتمالا یه فرقی باشه چون دوبرابر هورمون وارد بدن میشه دیرترم باید بیاد پایین قاعدتا
من زدم دوتا اما باردار نشدم چندروز قبل از موعد بیبی زدم منفی بود بعد از موعد هم آز دادم منفی بود بعد دوروز هم پری اومد دیگه هم دکتر نرفتم درمان رو ول کردم خسته شدم از اینهمه آمپول
درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من زدم دوتا اما باردار نشدم چندروز قبل از موعد بیبی زدم منفی بود بعد از موعد هم آز دادم منفی بود بعد ...
همسرتونم آزمایش دادن؟کارای طب سنتی هم انجام دادید؟من توی همین نی نی سایت خیلی خوندم دربازه پیازدرمانی ک خیلیا جواب گرفته بودن.یا شوهرشون خرنوب وچلعوز خورده بود یا کپسول ژل رویال و حواب گزفته بودن