2777
2789
 الانم به خاطر لایکهایی که کردن تشکر میکنه.بعد تازه میگه به مردم فقیرتر از خودمون باید کمک کنیم

تا الان میگفت ثروتمندای تهرانی کمک کنند

الان میگه تو اوج نداری کمک کنی حرفه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوال  ما خودمون تو کشورمون مشکلات نیس که بخوایم به اونا کمک کنیم؟؟؟؟؟؟💔 قبول دارین؟

ماهم همینو می‌گفتیم لامصب میگفت نه همسایمون باید کمک کنیم اصلا من فشار مشارم چپکی شد بقران خیلی تحملش سخت بود حتی تو تاپیک اگه رودررو میدیدمش قطعا بکاری میکردم

مشکلات مردم خوزستان کسی نمی‌بینه عزیزم فقط با زبان گلوله حرف میزنن بامون خدالعنتشون کنه 

💕💕خدا خودش کمک کنه

فضل پدر چه لطفی داره واسه ما؟ که بابا فاضل بود و فرزند شده فاضلاب!                                                                 -یاس
درسته استارتر اون تاپیک آرمانی و رویایی داره فکر میکنه فقط کافیه واقعیت این کشور ببینه

آره

فضل پدر چه لطفی داره واسه ما؟ که بابا فاضل بود و فرزند شده فاضلاب!                                                                 -یاس
یه آدم بی غیرتی داشت سنگ ترکیه رو ب سینه میزد ک تاپیکش ترکید آخرم نگفت چند سالشه . اصلا خوزستانو نمی ...

چقدر بی وجدانی؟؟چقدر تو تاپیک از مردم خوزستان حرف زدم. نظیر شما آدما ایران و خراب میکنن

ماهم همینو می‌گفتیم لامصب میگفت نه همسایمون باید کمک کنیم اصلا من فشار مشارم چپکی شد بقران خیلی تحمل ...

خدایی که عقل بچه ۱۰ ساله رو هم نداشته بنده خدا😑😑😑💔

ماهم همینو می‌گفتیم لامصب میگفت نه همسایمون باید کمک کنیم اصلا من فشار مشارم چپکی شد بقران خیلی تحمل ...

ادم معلوم الحال و روانی 

با حال بد 

از حال خراب زندگیش نمی دونه یقه ی کی رو بگیره 

به من توهین کرد

حتی دیدم ارزش جواب دادنو نداره

یه سر تاپیکاشو ببین 

تا تهشو دیگه میخونی چخبره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
یه آدم بی غیرتی داشت سنگ ترکیه رو ب سینه میزد ک تاپیکش ترکید آخرم نگفت چند سالشه . اصلا خوزستانو نمی ...

حرص نخور عزیزم 

کلن کارش اعصاب خورد کردن بودش 

تاپیکهای قبلشم نگاه کردم همش در حال دعوا با خانواده شوهر و انگ دیوانگی و بیمار ذهنی زدن له اونا بود

کلن مشکل داشت 

چقدر بی وجدانی؟؟چقدر تو تاپیک از مردم خوزستان حرف زدم. نظیر شما آدما ایران و خراب میکنن

حالا اسی بی وجدانه خیلی عجیبی 😳

زن هایی ک مرد زندگیشون بلده باهاشون قشنگ حرف بزنه هیچ وقت پیر نمیشن 💓😍💋