2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرزانگان اصلی که سر کردستان روبروی آ اس پ هست  و فرزانگان خیابان ایتالیا

سلام میشه لطفا بگید بین مدارس تیزهوشان دوره دوم دخترانه کدومش بهتره؟ ممنون میشم🙏

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
سلام میشه لطفا بگید بین مدارس تیزهوشان دوره دوم دخترانه کدومش بهتره؟ ممنون میشم🙏

سلام واقعا نمیشناسم 

فقط فرزانگان اصلی رو میدونم کدومه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نمیدونم چرا نظراتم پاک میشه؟؟؟ یعنی اینجا نظرات منفی را پاک میکنن؟؟؟؟ دختر من تیزهوشان  فرزانگان 1درس میخوند اما اصلا راضی نبودم مخصوصا دوره دوم یه جورایی با پول بچه باید میرفت بالا بعداز کرونا خیلی از بچه ها افت تحصیلی داشتند به مدیر هم ارجاع میدادی میگفت باید کلاس خصوصی با معلمش بگیرید کاشکی معلم به بچه درس میداد باید چند میلیون هزینه میکردی معلم فقط سولات امتحانی را با دانش آموزکار میکرد یعنی چند میلیون برگه امتحانی را میخریدآخر هم دخترم گفت با این اوضاع این مدرسه درس نمیخونم قبولی تو کنکور هم که افتضاح حلی خیللللللی بهتر از فرزانگان هست فرزانگان یه جورایی انگیزه بچه ها را نابود میکنه امیدوارم این نظر پاک نشه.