2777
2789
عنوان

شوهرم بهم خیانت جنسی کرد منم بهش خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6010 بازدید | 49 پست
اون رفته از چتام همشو کپی گرفته میگه میشینم میخونم با اینم ابروتو میبرم منم گفتم دنیا برام مهم نیست ...

بفرما دستش آتو دادي ميدوني با همين چتا اگر ثابت كنه حكمت چيه تو دادگاه ؟؟؟ 

خيلي ساده اي دختر 

هركي جات بود اول همه چيو تا جايي كه ميشد ميكشيد بالا بعدم يه در ك*وني ميزد ب شوهره 

ابروشم ميبرد ولي تو تنها كاري ك كردي بي ابرو كردن خودت بود

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم شوهرم هزار بار خیانت کرد بهم همش بخشیدمش بتزم خیانت کرد میدونی یعنی چی من ادمم نه اهن نه کوه&nb ...

عزیزم یه عده کلا درک نمیکنن

هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو می‌بیندگویی در می‌یابی که دیوانه نبوده ای.
بابا اگه بچه دارین براشون طلسم شهوت بند بگیرین اگه ندارین خودتونو خلاص کنین

مرده شور ببردشون

اینا طلسم رو هم میشکنن

هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو می‌بیندگویی در می‌یابی که دیوانه نبوده ای.
[QUOTE=201706009]بابا اگه بچه دارین براشون طلسم شهوت بند بگیرین اگه ندارین خودتونو خلاص کنین[/QUOTEب ...

خوب میکنی اگه نداری طلاق بگیر خودتو خلاص کن ولی ما که بچه داریم ممیتونیم راحت جدا بشیم پس انتقام میگیریم

❤️
توي فيلمي، زنه اول همه كاراري طلاقو كرد ديگه شوهرش راهي نداشت،بعد رفت با دوست شوهره كه تو كفش بود خو ...

من بیست سال زندگی کردم اخرشم جوابمو داد الانم پرو پرو میگه چه جوری دلت اومد خیانت کنی منم کتکمو خوردم درحد مرگ منو زد ولی به خیالم نبود چون میدیدم مثل اون روزه من سده بود تازه داشت دلم خنک میشد 

من حق طلاق دارم ازش کلا تموم شده ولی اون مریضه 

ولي تو دادگاه ميتونه خيلي چيزارو عوض كنه با استناد ب اينكه خيانت ميكردي !! 

خيلي كار اشتباهي كردي 

تو كه حق طلاق داشتي چرا موندي كه كار به اينجا بكشه؟

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
من بیست سال زندگی کردم اخرشم جوابمو داد الانم پرو پرو میگه چه جوری دلت اومد خیانت کنی منم کتکمو خورد ...

كاري كه تو كردي در برابر كاري كه اون كرده هيچي نيست درسته اسم دوتاش خيانته ولي حق نداره وقتي خودش صد برابر بدترشو كرده شاكي بشه، ولي خب مردا اينجورين😑 ايشالا هرچه زودتر ارامش بياد تو زندگيت❤️