2777
2789
عنوان

از لحاظ روحی..!

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ روحی الان نیاز دارم با یکی که سلیقه ی موسیقی ش شبیه منه بزنیم به دل جاده...هیچ حرفی نزنیم فق ...

دقیقا مث من!

لا تحزن!..سیخلق لك اللّٰہ من ظلمة الأيام نوراً :))🌱
نمیدونج،بگوببینم چی‌گوش میدی

حجت اشرف زاده ؛ احسان خواجه امیری علیرضا قربانی و ... کلا تو این سبک غمگین و ملایم 

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
هر اومدنی ک رفتنی داره تو میدونستی و پاش موندی و حالا داری قوی میشی

اره همینه باید بره 

اخ خوش به حال اونی که تو لباس عروس میبنش 😔💔

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
آخ که دلم آااااب شد😍😅 لعنیتا نمیشه با یَک یَکِتون یه دور بیام من؟؟

😂😍😍ای ای ای دختر قدمت روی چشممم 

من خودم با دریا ی ربع فاصله دارم دو ساله اینطوری نرفتم به خاطر کرونا

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

از لحاظ روحی دلم یک آغوش امن مردونه میخواد که محکمممم بغلم کنه که استخونام صدا بده...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اره همینه باید بره  اخ خوش به حال اونی که تو لباس عروس میبنش 😔💔

نه آرامشت را به چشمی وابسته كن،
نه دستت را به گرمای دستی دلخوش
چشم‌ها بسته می‌شوند و دست‌ها مشت می‌شوند...
و تو می‌مانی و یک دنیا تنهایی...
میلیون‌ها درخت در جهان به طور اتفاقی توسط موش‌ها و سنجاب‌هایی كاشته شدند! كه دانه‌هایی را مدفون كردند و سپس جای مخفی آن را فراموش كردند...
خوبی كن و فراموش كن...
روزی رشد خواهد كرد

لا تحزن!..سیخلق لك اللّٰہ من ظلمة الأيام نوراً :))🌱
حجت اشرف زاده ؛ احسان خواجه امیری علیرضا قربانی و ... کلا تو این سبک غمگین و ملایم 

پس میبینم ک رفتنی شدیم باهم😻😍😅

رفیقِ بغضِ هرشبمممممم

هوای گریه و تبم...

به گریه های من بگوووو

خیال دیدن تو کووووو

ای عشق.....

تمام حسرت هنووووزم

دلیل اه سینه سووووزم

ببر مرا به ناکجاعشق

ای درد

بببین یه استخوان رسیدی

همینکه ازدلم بریدی