2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو عزیزم

هیچی خیلی تنهام😢یک مدت مادرشوهرم بهم گفت بی خوابی ات ازفکر وخیاله مثلاچندبارتوشب می پریدم ازترس 

الان تپش قلب دارم افسردگی بی خوابی تاخودصبح نفس تنگی ب خانوادمم نگفتم😢😢😢خیلی احساس تنهایی میکنم 

هیچی خیلی تنهام😢یک مدت مادرشوهرم بهم گفت بی خوابی ات ازفکر وخیاله مثلاچندبارتوشب می پریدم ازترس&nbs ...

شوهر دارین ب خودت برس رنگای شاد بپوش آرایش کن عطر بزن بارایحه ای ک دوس داری اطرافتو تمیز کن توی هوای آزاد نفس عمیق بکش ب چیزای خوب فکر کن ک خوشخالت میکنه ب حرف کسی اهمیت نده

یه اسفندی خاص ک غصه هاش ان شالله تموم میشه واسه خوب شدن زندگیم ی صلوات بفرست 
شوهر دارین ب خودت برس رنگای شاد بپوش آرایش کن عطر بزن بارایحه ای ک دوس داری اطرافتو تمیز کن توی هوای ...

اره ولی دیگه حوصله اونم ندارم من شادبودم غمگینم کردن داشتم تصمیم میگرفتم مادربشم حالابابدن ضعیفم خودم ب زورنفس میکشم

اره ولی دیگه حوصله اونم ندارم من شادبودم غمگینم کردن داشتم تصمیم میگرفتم مادربشم حالابابدن ضعیفم خود ...

خب خودتو تقویت کن بچه باید یه مادر ایده ال داشته باشه چون خیلی فشار میاد ب آدم باید قوی بشین از هر نظر

خب خودتو تقویت کن بچه باید یه مادر ایده ال داشته باشه چون خیلی فشار میاد ب آدم باید قوی بشین از هر ن ...

دیگه نمیخواهم مادربشم دیگه لیاقت ندارم قلبم برای خودمم ضعیف میزنه ارزومیکنم بمیرم 

دیگه نمیخواهم مادربشم دیگه لیاقت ندارم قلبم برای خودمم ضعیف میزنه ارزومیکنم بمیرم 

خدانکنه عزیزم قوی باش خدابزرگه

خدانکنه عزیزم قوی باش خدابزرگه

بخداخسته شدم مادرم ندارم برم پیشش هیچ دوستی ندارم😢😢😢میرم روانشناس کارموکشوندن ب دکتراعصاب باخنده رفتم بعدش افسرده شدم ومریض

بخداخسته شدم مادرم ندارم برم پیشش هیچ دوستی ندارم😢😢😢میرم روانشناس کارموکشوندن ب دکتراعصاب باخنده ...

انشالله مشکلت حل بشع بحق امیرالمومنین