2777
2789
عنوان

سرفه کودک

376 بازدید | 11 پست

سلام دوستان بچه من چهار سالشه چند ماه پیش گلوش عفونت کرد و بعد اون با وجود خوب شدن عفونتش آلرژی پیدا کرده و مدام سرفه میزنه در طول روز کمتر ولی شبا توی خواب و صبحا که میخاد بیدار بشه کلی سرفه خلطی داره چندین بار دکتر برذم هر دارویی که فکر کنید دادم همش میگن آلرژی ه الان زادتین کیدوفست پلارژین سه تا اسپری مونته لوکاست قرص پردنیزولن استفاده می‌کنه ولی همون علاعم و داره عکس از سینه و سینوس هم انداخت م اصلا عفونت نداره 

سلام دوست عزیز.پسرمن مشکل برونشیت داشت از نوزادی و بخاطر آلرژیش ۱۲ ماه سال علائم سرماخوردگی داشت همش.همه دکتری هم بردم و انواع داروها رو مصرف کرد ولی یه متخصص بهم گفت آلرژی تا یه سنی ادامه داره و بعدشم تموم.الان پسرم ۳سالشه و خداروشکر خوب شده

کسایی بودن🙄که دیگه نیستن😏چون دیگه اونایی نیستن که بودن🤷🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز.پسرمن مشکل برونشیت داشت از نوزادی و بخاطر آلرژیش ۱۲ ماه سال علائم سرماخوردگی داشت همش ...

ممنونم عزیزم علاعم بچه شما چی بود دختر من فقط سرفه داره و‌خس خس بزرگم هست قبل اونم اصلا اینجوری نبوده خیلی نگرانشم مدام تو خواب سرفه خلطی داره

ممنونم عزیزم علاعم بچه شما چی بود دختر من فقط سرفه داره و‌خس خس بزرگم هست قبل اونم اصلا اینجوری نبود ...

پسر من آبریزش و خس خس و سرفه خلطی.البته خس خس پسر من از ریه بود.جوری سرفه میکرد که گلاب به روت بالا میاورد دیگه

[QUOTE=201688022]پسر من آبریزش و خس خس و سرفه خلطی.البته خس خس پسر من از ریه بود.جوری سرفه میکرد که گلاب به روت بالا ...[/QU

خداروشکر عزیزم که الان خوب شده من چهار ماهه همش در دکنرام هیچ نتیجه ای هم نگرفتم 

میزارم عزبزم اصلا هیچ تاثیری نداره مدام بالشت پتو رو هم می‌شورم 

پسر منم همینطور بود خصوصا صبحها هیچ دارویی جواب نمیداد تشک .پتو وبالشت بچه رو عوض کردم خوب شد .

ببین درخت .گل ویا گیاه وپرنده نزدیکتون نیست؟

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .
[QUOTE=201688022]پسر من آبریزش و خس خس و سرفه خلطی.البته خس خس پسر من از ریه بود.جوری سرفه میکرد که ...

انشالله هرچه زودتر خوب میشه عزیزم.مادربودن سخته خیلی.من بخاطر مشکل ریه پسرم از نوزادیش تا چندماه پیش درگیر بودم.هییچ جا هم مهمونی و تفریح نمیرفتم چون میترسیدم سرمابخوره و بدتر بشه ولی خداروشکر خوب شد

پسر منم همینطور بود خصوصا صبحها هیچ دارویی جواب نمیداد تشک .پتو وبالشت بچه رو عوض کردم خوب شد . ببی ...

چرا عزبزم همسایه مون چند تا کبوتر داره که تراس هامون به هم چسبیده س اصلا رو تراس نمیریم نمی‌دونم تاثیر داره یا نه ولی خب چند ساله هستن