2777
2789

بچه ها دختر داییم سه روزه جنون پیدا کرده همش میگه یکیو میبینم دست و ماشو نگیرن ب خودش آسیب میزنه..همش میگه داره خفه ام میکنه..خیلی لاغر شده..خیلی حالمون بده..یه دعانویس گفته بچه هاشو سوزونده دارن اذیتش میکنن...دکتر عم بردن تشخیصی جز بستری نداده ک داییم رضایت نداده..توروخدا اگه راهی یا تجربه ای میدونید کمک کنید..واقعا عاجز موندیم😔

التماس دعا🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل روانی پیدا کرده باید بره پیش روانپزشک . این چرت و پرتا که بچه جن رو سوزونده و اینا مزخرفه یارو شیاده.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بگو قرآن رو باز کنه همش بلند بلند سوره بقره بخونه

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍
مشکل روانی پیدا کرده باید بره پیش روانپزشک . این چرت و پرتا که بچه جن رو سوزونده و اینا مزخرفه یارو ...

عزیزم ینی جن وجود نداره؟؟؟دکتر تشخیصی نتونسته بده اخه..تو سه روز یهو اینجور شده

التماس دعا🙏