2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب در اصفهان

591 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من چند ماه پیش سقط درمانی داشتم متأسفانه بچم مشکل داشت و چهار ماهه سقط کردم

الان می‌خوام مجددا اقدام کنم یه دکتر خوب می‌خوام باتوجه به مشکل و سقطی که داشتم مناسب باشه 

تحقیق کردم دکتر سمیر یگانه رو گفتن واسه بارداری های پرخطر خوبه اما سرش خیلی شلوغه و نوبت نمی‌ده حالا حالا ها

لطفا اگه دکتری رو میشناسید که به دردم بخوره و بیشتر کارش بارداری های پرخطر باشه بهم معرفی کنید 

ممنونم 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخصصشم ناباروریه.میلاد.مهرگان.بهشتی. من خودم یه  بعد از دو سال دکتر رفتن رفتم پیشش ماه دوم بار ...

ممنونم عزیزم 🌹

من فکر میکردم این دکترایی که توی مرکز ناباروری هستن بیشتر روی آی وی آی تاکید میکنن و واسه درمان و بارداری طبیعی خوب نباشن بخاطر همین هیچ وقت نرفتم سمت شون 

[QUOTE=201657215]واقعا؟! سرچ کردم نوشته بود تو مرکز ناباروری هست یا شایدم قبلا بوده[/QUOT

شاید قبلاً بوده یا اگه کسی آی وی اف داشته باشه یه سری کاراش رو اونجا بکنه.ولی اونجا نیست.

آها  مرسی گلم،لطف کردی 🌹❤️🌹❤️

عزیزم شما اقدام کردید؟منم تقریبا مشکلتون رو دارم.میخام ببینم اگر اقدام کردید بچه بعد سالم شده انشاالله؟

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
عزیزم شما اقدام کردید؟منم تقریبا مشکلتون رو دارم.میخام ببینم اگر اقدام کردید بچه بعد سالم شده انشاال ...

نه عزیزم اقدام نکردم هنوز فعلا شرایطشو نداریم متاسفانه

اما تصمیم داشتم برم پیش دکتر سمیر یگانه

انشالا خدا به شما بچه ی سالم بده گلم