2821
2789
عنوان

مهدیس فود و شوهرش😑😑

39205 بازدید | 30 پست

اقوو هرکی بمن بگه فضول خودشه خوشه😛😛من مدتی مهدیس فود فالو نداشتم امروز نگا کردم دیدم عکسا عروسی و اونایی ک تبلیغی نبودن با شوهرش پاک کرده و بامامانش رفته شمال کلا مدتیه شوهرش پاک کرده از زندگی همم ازش پرسیدن جواب نداده.طلاق گرفته؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم یکی دو بار پیجشو دیدم خیلی بدم میاد ازش

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

توهین نمیکنم ولی اگه من جای شوهرش بودم زودتر این کارو میکردم 😑

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑
یه جوریه نچسبه نه هم خوشگله هم بامزه اما به دل نمیشینه 

عارع ولی من از حرکتاشم خیلی بدم میاد

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
واى حالا كه موقعيتش پيش اومده بذار بگم👇🏻👇🏻👇🏻 على فودباز با خانم فيلمبردار ازت متنفررررررم😤😤 ...

مهتاب فود فرهاد عمو روحی 

اون پسره که با همه چی بستنی درست میکنی 

ازتون حالللم بهم میخوره🤣

چون بیش از حد صبوری گمان کردند هیچ احساس نمی کنی ....  دوستان کاربری واگذار شده به تاریخ تاپیکا دقت کنید هی از من سوال نپرسید 😑😑😑

بدجور فضول شدم ببینم طلاق گرفته یا نه آخه همش تو پیجش میگه فقط مادره که خیانت نمیکنه و خدا برام کافی است و من خوشحالم بش گفتن خیلی ناراحتی گفته بود نه مامانم بم امید میده😐

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز