2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=201649179]هدف من فقط سالم و درست و موفق تربیت کردن پسرمه و بس [/QUOTE 

این که عادیه . عین کار روزانه 

خدایا وقتی نامه اعمالم به دستم میدی تو چشمام نگاه  نکن من شرم دارم
[QUOTE=201649179]هدف من فقط سالم و درست و موفق تربیت کردن پسرمه و بس [/QUOTE  این که عادیه . ع ...

بچه را با کار روزانه مقایسه نکن اگه این جوری باشه که هر وقت خواستی انجام میدی نخواستی هم انجام نمیدی اگه بخوای یه ادم کامل تحویل اجتماع بدی باید از بیشتر خواسته هات و اهداف خودت بگذری پس خیلیم راحت و عادی نیست

من میخوام ادامه تحصیل بدم.

میخوام فکر و خیال، تنبلی، غصه خوردن و بزارم کنار و فقط روی درس خوندن تمرکز کنم. منم از بی هدف بودن و روزمرگی خسته شدم ،همش حس میکنم تو برزخم هیچیم معلوم نیست ولی دیگه بسه واقعاً از اوضاعم خسته شدم

بچه را با کار روزانه مقایسه نکن اگه این جوری باشه که هر وقت خواستی انجام میدی نخواستی هم انجام نمیدی ...

ان شالله  موفق بشی . این حرفهای شما درسته ‌ آخه ما مادرها باید به خودمان بها بدهیم . برای اینکه بتونیم بچه موفق تحویل جامعه بدهیم باید از خودمان شروع کنیم خودمان ادنهای موفق باشین .  بچه ها  از ما الگو میگیرن  .

خدایا وقتی نامه اعمالم به دستم میدی تو چشمام نگاه  نکن من شرم دارم