2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین راهنمایی میخوام

75 بازدید | 6 پست

من میخوام ازاد هم انتخاب رشته کنم بعد الان نمیشه یعنی ؟ باید صبر کنم موقعش که شد اعلام میشه ؟ جدا هست از سراسری؟ 

والان فقط روزانه و شباته رو میتونم یعنی؟ با پیام نور؟ 

ممنون میشن راهنماییم کنین

لایک نکنین لطفا 😊

دفترپه انتخاب رشته کی میاد پس؟اطلاع داره کسی 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره چه دانشگاهی مجاز شده باشی

من کنکور تربیت بدنی مجاز شدم برای فرهنگیان بعد باید عملی رو هم برم بدم 

منم باید انتخاب رشته کنم تو دفترچه؟

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍
من کنکور تربیت بدنی مجاز شدم برای فرهنگیان بعد باید عملی رو هم برم بدم  منم باید انتخاب رشته ک ...

از کجا میدونی تربیت بدنی مجاز شدی

من اگه بخوام تربیت بدنی عملیشو آزمون بدم.باید از قبل ثبت نام میکردم؟

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...