2777
2789
عنوان

خوااااهش میکنم جواب بدین،علایم کرونای نوزاد یکی دو ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روزش بود؟ خداروشکر خوب شده

عزیزم نوزاد نبود چهارسالش بود دقیقا پارسال مردادماه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اخه بابلم مثبت شده

ربطی نداره عزیزم‌ببین شوهر من ۴بار گرفته هربار نزدیک من وبچه بود نگرفتیم ولی این دفعه گرفتیم سعی کن شیر زیاد بدی خودت گرمی بخور که از طریق شیر به کوچولوت برسه

استاتر نوزادو ندیدم اما پسر خودم با شدیدترین مراقبت‌ها گرفت ولی فقط سه روز متوالی تب ۴۰ درجه داشت که ...

عزیزم بچتون چند وقتشه؟دخترم 14 ماهشه گرفته تبش تا 39 میاد با شیاف و استا اصلا پایین نمیاد دکترم بردم بیشتر دارو تقویتی داد.علایم بچتون چی بود؟

عزیزم بچتون چند وقتشه؟دخترم 14 ماهشه گرفته تبش تا 39 میاد با شیاف و استا اصلا پایین نمیاد دکترم بردم ...

سلام جانم

الان پنج‌ سالشه عزیزم 

یکم بی‌حال شد تا عصر که پزشکش بیاد تبش به چهل رسید 

بردم دکتر نه خس خس سینه داشت نه عفدنت گوش یا ناف یا گلو 

هییییچچچچییییی 

پزشکش گفت کروناست تست بده 

بردم تست گرفت مثبت بود 

فقط سه شبانا روز تب چهل درجه داشت کا با شیاف دیکلوفناک پنجاه کنترل میکردم.

دقیقا شب چهارم حتی استامینوفن هم ندادم تبش قطع شد از فرداش هم مثل روزای قبل بود با پزشکش تماس گرفتم گفت کرونا‌ تو نود درصد بچه‌ها اینجوری ظاهر میشه بعد سه روز خود به خود خوب میشه 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
رفلکسس پنهان ک داره،یعنی سرفه ام بخاطر اونه،میدونین چند تا در روز نرماله؟

تعداد نداره رفلاکس ریه های پسر من رو به روزی انداخت که دکتر گفت باید بستری شه خس خس سینه و سرفه از علائم رفلاکسه