2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر برکت جامعه ست ما مردا قدرشونو بِ دونیم...دختر اگه نباشه...ما مردا همو میخوریم...ما مردا همو میخ ...

کابر مرد هستین یا خانم؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

دکترم بهم گفت کی حس میکنی که تنهایی گفتم وقتی که عید سفره ی دلمو واسش وا کردم و دید هی جر میخورم هی جر میخورم هی حی حالش بهم خورد شکوفه زد فهمید هر روز من عیده 

متاسفانه اینو یاد گرفتم نخندن حتی بعد اینکه فاز گرفتم با یه جوک     یادم نیومد دوست دارم ایم اهنگا رو

یک عدد دختر خود ساخته هستم😎🍷

اتفاقا عشق یعنی راه زو گم کرده باشی اشتباهی رو برای بارچندم کرده باشی اتفاقابهترس ازچشم عاقل هابیفتی کارهایی برخلاف میل مردم کرده باشی

انشالله خدابه همه ی منتظرا جوجه بده جوجه ی منم به حق صاحب وقت سلامت باشه همیشه و الهی هیچ مادری بابچش امتحان نشه ..دوستتون دارم عشقا.
دخترااا همه ناز هستن انسانای خاص هستن  نانای اصغر و صغری نانای اکبر و کبری

دیش درین درین درین دین🤣🤣🤣🤣🤣

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
کابر مرد هستین یا خانم؟

خدایی به امضا و تاپیکام میخوره آقا باشم؟ادامه ی آهنگ اون خانمو نوشتم...

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻