2777
2789

دیروز بیست کیلو نعنا خریده پاک کنه خشک کنه.

رفته خونه مادرش باهم درست کنن منم رفتم سربزنم.

مادربزرگ شوهرم گفته چرا زودتر نیومدی گفتیم میای کمک ولی آبی ازت گرم نشدگفتم عزیز امیدت به خدا باشه بنده ها نمیتونن کاری کنن.

بعد نشستم پاک میکردم گفته دو کیلوشو ببرخونتون فردا پاک کن.

گفتم عزیز من با بچه ها نمیرسم.

شوهرمم دوستش بادمجونش داده اول زنگ زده مامانش میخوای ترشی درست کنی بگیرم ازش.

گفته بگیر.

گرفته آورده طبقه بالا میگه تو یکم درست کن تا مامان بیاد کمکت.

تویه خونه ایم.

مادرشوهرم زنگم زده گفته بادمجونارو شما پوست بکن سرخ کن منم سر نعنا هام ناهارم اینجام.

ینی خونه نمیام.

اینهمه بادمجونو درست کنم اینهمه روغن حروم کنم بعدم بدم به بقیه ک زحمتم نکشیدن؟؟؟؟

چرا مادرو مادرشوهرو یکی بدونم وقتی اگه مامانم بفهمه میاد کمکم ولی مادرشوهرم کار سرم میندازه با دوتا بچه؟

رو دارن بخدا.

منم صبح تا حالا به کارام رسیدم الان نشستم چنتاسو پوس کندم الان میبرم سرخ کنم.عمزا همشو درست کنم.هروی درست کنم برا خودمو مامانم برمیدارم.

زنگ زدم شوهرم گفتم وقتی قراره من تنها اینارو درست کنم دیگه چرا به مادرت گفتی میخواد یانه؟درست میکردم خودمم همشو برمیداشتم.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یکم بادمجون سرخ کنی بدی مادرشوهرت آسمون به زمین نمیاد

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
حالا یکم بادمجون سرخ کنی بدی مادرشوهرت آسمون به زمین نمیاد

چرا نمیاد؟نمیرسم 

ضمنا وقتی شمام باشی ببینی هوا جاریتو بیشتر دارن درصورتیکه محلشونم نمی‌ذاره همینجورمیشی.همیشه بخاطر خدا هرکارو کمکی بوده کردم اینو زورم میاد

چون زنگ زده بجااینکه بگه میام کمک میگه تو درست کن

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

همشو پوست بکن اندازه ای میخوای سرخ کن بقیشم بده مادرشوهرت بگو بچها ادیت میکردن نتونستم همشو سرخ کنم یا بگو هر جور خودت دوست داری سرخ کن همین 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
از اول نباید میرفتی

آره.همیشه همینه.کارا مال منه احتراما مال جاریم.

میدونم تقصیر خودمه ولی دلم نمیاد کم محلی کنم.هرجا کارهست منم هستم.

چرا نمیاد؟نمیرسم  ضمنا وقتی شمام باشی ببینی هوا جاریتو بیشتر دارن درصورتیکه محلشونم نمی‌ذاره ه ...

خوب میگی خودش داره نعنا پاک میکنه اگه بیکار بود آره ولی وقتی اونم سرش گرمه خوب شما سرخ کن راه دوری نمیره اگرم سختته یکمشو سرخ کن بقیشو خام بده بهش بگو بچه ها نذاشتن 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
مگ برا ترشی بادمجونو سرخ میکنن🙄

نه بابا یکم براترشی بقیش براخوردن

اگر باهات بد رفتاری نمیکنه مادرشوهرت و اذیتت نمیکنه ب سرخ کن بده بهش

بخاطر فرقایی که بین منو جاریم میذاره دلم ازش گرفته.ولی باشه.