2777
2789

اگه قطره ای چیزی میشناسین ممنون میشم بگین♥️

❥صَنَمهـِ سِپِهْرَمَمـْ❥   ♥️𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐮  

دستت کثیف بوده عفونت کرده

برو داروخونه قطره استریل چشمی بگیر

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
دستت کثیف بوده عفونت کرده برو داروخونه قطره استریل چشمی بگیر

خب چرا فقط یه چشمم اینطور شده... اونیکی سفید سفیده چشمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدر قرمز شده، یه مدت لنز استفاده نکن .بعد از اینکه قرمزی چشمت برطرف شد مجدد خواستی لنز استفاده کنی، همراه با استفاده از لنز قطره لابریکنت چشمی مخصوص افرادی که لنز استفاده میکنند استفاده کن، دیگه چشمت قرمز نمیشه

چه قدر قرمز شده، یه مدت لنز استفاده نکن .بعد از اینکه قرمزی چشمت برطرف شد مجدد خواستی لنز استفاده کن ...

والا اونقدر زیاد که بگم نیست ولی خب پیش اینیکی چشمم که سفیده خیلی فرق میکنه قشنگ قرمزی مشخصه 

عزیزم قبلش حتما دستاتو با صابون بشور

یه دستگاهای قلمی شکلی دارن با یه طرف می‌زارن با یه طرف برمی‌دارن سعی کن از اونا بگیری همیشه هم داخل ظرفش نگه دار و ضدعفونیش کن قبلش

ظرف لنزتو داخل یخچال نگه دار هر هفته آبشو عوض کن

قطره استریل چشمم استفاده کن

خواستیم لنزو دراری حتما باز دستاتو بشور

من خیلی لنز می‌زارم هیچم نشده تا الان به چشام

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀
خب چرا فقط یه چشمم اینطور شده... اونیکی سفید سفیده چشمم

لنزت طبی یا رنگی؟

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
ببین بستگی به میزان قرمزی چشمت داره. ممکنه عفونت کرده باشه یا یه لنزت برای چشمت تنگ باشه

پس قطره استریل چشم بگیرم خوب میشه؟

سلام 

من یک ماه لنز استفاده میکردم اوکی بود

الان چند هفته س لنز میزارم چشمم قرمز میشه فقطم یدونه از چشمامم 

قطره و اینچیزا استفاده کزدم قرمزدی برطرف شد بعد دو هفته امروز لنز گذاشتم دوباره چشمم قرمز شده 

مایع لنزمم عوض کردم

شما فهمیدین علتش پی بوده؟

به منم بگید خیلی ترسیدمم

سلام من یک ماه لنز استفاده میکردم اوکی بودالان چند هفته س لنز میزارم چشمم قرمز میشه فقطم یدونه از چش ...

عزیزم چه قطره ای استفاده کردین چقذ زمان برد بره

از امروز صبح چشمم درد میکنه و قرمزه

قطره اشک‌ مصنوعی و سیپروفلوکساسین ریختم همونه داره اون چشمم قرمز میشه

دیگه سمت لنز نمیرم تا ابد