2777
2789

سلام خانوما من پنج شنبه جمعه پریود میشم مهمون غریبه هم میخاد بیاد خونم(دوتااز دوستای دانشگاه شوهرم با زن وبچه هاشون(من درد پریودم وحشتناکه و هبچ کاری دو روز اول پریودم نمیتونم انجام بدم تو اینترنت خوندم با قرص ضد بارداری میشه عقب انداخت الان امکانش هست بخورم و تاثیر بزاره؟ یا ی راه حل دیگه بگین  ممنونم

با ورزش گکل جواب صددرصد میتونین بگیرین به تاخیر این دوران میتونین تو نت سرچ کنید مدل های روش های مربوط به تاخیر رو تو خونه با بیس دقیقه وقت گذاشتن روزانه صددرصد ج میگیرین

گلمیشخ.... گوردوخ...گدجیخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همین دو روز. جواب میده؟ من تا حالا نخوردم چجوری بخورم؟ 

شبی یکی بخور جوابع هروقت خواستی پریود شی نخور 

عروس کوچولوی سایت🤘👰  کاربر قدیمیم😘                                                            همونی که هرچی میخوره چاق نموشه🥺                                  گیمرِبیکارِبدبخت🎮🧸                                                          عاشق عروسکای رنگارنگ و گلای خوشبو😍💐

یاقرص ال دی بخور یاهم پریودشدی ژلوفن بخور ،منم همینطورم میمیرم وزنده میشم ژلوفن میخورم

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
یاقرص ال دی بخور یاهم پریودشدی ژلوفن بخور ،منم همینطورم میمیرم وزنده میشم ژلوفن میخورم

منم ژلوفنومیخورم دردم قابل تحمل میشه ولی بازم درد دارم و اصلا نمیتونه هیچ کاری انجام بدم و اذیت میشم. الان چون مهمون دارم نمیتونم استحراحت کنم و کارای خونه زیاده. گفتم کلا دو سه روز بندازمش عقب تا مهمونام برن

منم ژلوفنومیخورم دردم قابل تحمل میشه ولی بازم درد دارم و اصلا نمیتونه هیچ کاری انجام بدم و اذیت میشم ...

وای میدونم،حتما قرص بخور عقب میوفته نگران نباش

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃