سلام داداشم سال ۹۷فوت شده خیلی جوون بود ۲۶سالش بود خیلی عاشقش بودم ودوستش داشتم خیلی زجر کشیدم که از دستش دادم از وقتی رفته هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه الانم باردارم هرشب خوابشومیبینم وهمش ناراحتم چیکار باید بکنم که بهش فکر نکنم خیلی عذاب میکشم
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی خدا رحمت کنه داداشتو اون تاپیک قفل بود منم سه ساله داداشم از دست دادم از روز چهلم تا حالا نتونستم برم سر خاکش با دیدن تاپیک شما خیلی دلم تنگ شد تو تاریکی خوابیدم دارم بی صدا اشک میریزم بخاطر شرایط سختش از یه جهت خوشحالم که فوت شد راحت شد ولی دلم داره میترکه میدونی خواهر برادر اگه از دست بدی انگار یه تیکه از وجودت ازت کنده شده یه حفره ایجاد شده هیچ وقت پر نمیشه خیلی دلم گرفته ببخشید اومدم اینجا حرف زدم خواستم بگم میدونم چقدر داری اذیت میشی اما بدون هر جا باشن جاشون از ما بهتره خدا رحمتشون کنه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید