2777
2789
عنوان

بعد از هفت ماه قهر میخام برگردم خونه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بارها قهر کردم و ۳ماه س ماه ..پسرم ۳سالش بود 

😔😔ولی خوب مجبور شدم با سختی بسازم چون اصلن نمیتونم بدون اون زندگی کنم...خداروشکر بمرور زمان همسرم بهتر شد...و الان خداروشکر میکنم ک تونستم اون همه سختی تحمل کنم ..اسی میدونم سخته ولی 

بخاطر بچه هات کنار بیا ...

من همون lili90m سابقم .کاربر قدیمی .پکیدم   ...

سلام .

خانومای گل می دونم حتما سختی کشیدین که از خونتون رفتین حتما آزار دیدین ولی بچه ها رو به آسونی رها نکنید خیلی بی پناهن خیلی روحشون آسیب میبینه .ماها بزرگسال هستیم شاید برامون کم رنگ بشه ولی اونها هیچ گاه دوران کودکی سختشون رو فراموش نمی کنند‌.به خاطر وجود نازنین اونا بیشتر با هم کنار بیایید.

اره میان دنبالم

خب پس ایشالله به سلامتی

بخدا دیگه خونه زندگیتو ول نکن. بچه هاتو آوره نکن. من خیلی از این مشکلات ضربه خودم. من و داداشام..واقعا له شدیم. تروخدا قبل رفتن، قبل هرکاری، قبل هر حرفی اول صبر کن، خوب فک کن. ایشالله ب حق جد مطهرم هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت دعوا و بحث نداشته باشین. ایشالله بچه هاتونو با شادی و محبت بزرگ کنین🌸 خوشبخت باشین🤲🏻☘

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منم بارها قهر کردم و ۳ماه س ماه ..پسرم ۳سالش بود  😔😔ولی خوب مجبور شدم با سختی بسازم چون اصلن ...

تو دلم آشوبه فک میکنم دیگ حتی نمیتونم دوسش داشته باشم خیلی بهم بی احترامی و توهین کرد تو این چند ماه

شما چرا

منم بهم دروغ گفت و من عصبي شدم دنبالم دوبيد منم جيغ زدم بعد دهن و دماغم گرفت  حالت خفگي داشتم صورتم كبود شد بعد پرتم كرد بيرون منم اومدم خونه مادرم هر چي زنگ ميزنه و هي پيام ميده من جواب نميدم دلم باهاش صاف نميشه از طرفي بچه هام عصبي شدن 

دلم اروم نیس احساس میکنم دارم دق میکنم

چرا آخه؟؟؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴