2777
2789
عنوان

حسودی فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 22 پست
زمان ما رتبه ی خودم این حدودا بود فرهنگیان نیاوردم، دوستم 1000 بود اونم قبول نشد، دانشگاه تهران درس ...

امسال ظرفیتش زیاده فرهنگیان انشالا که قبول بشه داداش من

عاشقتمممم پرنسسم....دختر یکی یه دونمم
امسال ظرفیتش زیاده فرهنگیان انشالا که قبول بشه داداش من

ان شاالله هر چی خیرشه عزیزم، من شوهرم فرهنگیه هیچ خیری از این شغل ندیدیم خدا رو شکر خودم اون زمان قبول نشدم

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه با سه هزار قبول نمیشه

با ۳هزار اگر منطقه دو باشع قبوله

اگر۱و۳ باشه تعهدی و پردیس میاره

یا بورسیه سپاه

ببخشید ک دخالت کردم اخه حیفم شد با این رتبه بره فرهنگیان حقوقش کمه

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
ان شاالله هر چی خیرشه عزیزم، من شوهرم فرهنگیه هیچ خیری از این شغل ندیدیم خدا رو شکر خودم اون زمان قب ...

واقعا؟؟؟اخه من خودمم معلم مدرسه غیر انتفاعی ام معلمی از لحاظ اقتصادی شغل پر درآمدی نیست اما جایگاه اجتماعی خوبی داره شغل قشنگیه...

با ۳هزار اگر منطقه دو باشع قبوله اگر۱و۳ باشه تعهدی و پردیس میاره یا بورسیه سپاه ببخشید ک دخالت کر ...

منطقه سه هستیم ما

نه عزیزم خواهی میکنم چ حرفیه

واقعا؟؟؟اخه من خودمم معلم مدرسه غیر انتفاعی ام معلمی از لحاظ اقتصادی شغل پر درآمدی نیست اما جایگاه ا ...

خوب برای اقایون جنبه ی اقتصادی مهمتر از شان اجتماعیه،شوهر من 20 سال سابقه کار دارن، هزار بار گفته کاش یه ارگان بهتری از اموزش پرورش بودم

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
زمان ما رتبه ی خودم این حدودا بود فرهنگیان نیاوردم، دوستم 1000 بود اونم قبول نشد، دانشگاه تهران درس ...

به نظر منم همچین آش دهن سوزی هم نیست با این وضع استخدامیشون. نمیشه گفت بعدشم هم حتما راهشون همواره برای کار