2777
2789
عنوان

حسودی فامیل

677 بازدید | 22 پست

دیروز که رتبه کنکورا رو‌ زدن رتبه داداشم شد۳۰۰۰ فرهنگیان دوست داره قبول شه بخاطر وجود فامیل حسود گفت رتبمو به کسی نمی‌گم بعد کانون که می‌رفت اونجا آزمون آزمایشی میداد مسولش اسمشو گذاشتن فضای مجازی که فلانی رتبه اش خوب شده حالا اقواممون میگن آره دروغ میگن اینا پیرسون هیچی نیست و اگه شده بود۳۰۰۰همه رو خبر کرده بودن اعصابم خورده که حتی یه خسته نباشید به این طفل معصوم نگفتن عوضش میگن آره داری دروغ میگی تو هیچی نیستی

عاشقتمممم پرنسسم....دختر یکی یه دونمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی فرهنگیان قبول شد استوریش کنید چششون دراد

ببخشید عزیزم چرا پزشکی نمیره؟دندون یا دارو؟

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
خداییش حیفه با این رتبه بره فرهنگیان

زمان ما رتبه ی خودم این حدودا بود فرهنگیان نیاوردم، دوستم 1000 بود اونم قبول نشد، دانشگاه تهران درس خوندم اما فرهنگیان اون موقع کم میگرفت قبول نشدم، البته شغل الانم رو به معلمی ترجیح میدم به قول شما فرهنگیانم خیلی جالب نیست الکی اینقدر طرفدار داره

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
وقتی فرهنگیان قبول شد استوریش کنید چششون دراد ببخشید عزیزم چرا پزشکی نمیره؟دندون یا دارو؟

اخه با سه هزار قبول نمیشه

عاشقتمممم پرنسسم....دختر یکی یه دونمم