2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم پسرم.گرفتیم.ی هفته ادامه داشت.بغد تا دوماهم.بویایی چشایی نداشتیم

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

ما گرفتیم دوهفته استراحتمون رو کردیم اما بعد هم باز به استراحت نیاز بود من یه پیاده روی 45 دقیقه تو خونه انجام دادم بعد دوهفته دچار ضعف و سرگیجه شدم کرونامون هم خفیف بود تقریبا

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
یعنی تلخ و شور و شیرینو هم تشخیص نمیدادین؟

نه.انگار شن میخوردم.بوها ک هیییچ.پسرم دسشویی میکرد بیچاره من متوجه نمیشدم

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

اونایی که بو حس نمیکردن چه جوری بو کل بوها رو حس نمیکردین یانه مثلا من سه روز بود نمیفهمیدم الانم فقط ادکلن و الکل رو میفهمم مزه روهم یواش یواش دارم میفهمم

خدا خیلی مهربونه اونقدی که نمیدونم چقد فراتر از تصور ....دوستت دارم خدا جونم

[QUOTE=201525184]نه.انگار شن میخوردم.بوها ک هیییچ.پسرم دسشویی میکرد بیچاره من متوجه نمیشدم[/QUOTE

ریه تونم درگیربود؟

خدا خیلی مهربونه اونقدی که نمیدونم چقد فراتر از تصور ....دوستت دارم خدا جونم