2777
2789
عنوان

چه ورزشی برام خوبه؟

47 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من مامان دوتا بچه هستم که دوتا سزارین داشتم. قد ۱۶۵. وزن ۶۰. ولی زیر شکم دارم که توی دید هست روی مخمه... چه ورزشی خوبه؟ درازنشست و ورزش های سنگین نمیتونم جای بخیه ام میسوزه. درحالت عادی خوبه ها ولی ورزش سنگین نمیتونم بکنم. آخرین سزارینم ۲ سال پیش بوده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اوکی هست. شکم و پهلو اصلا ندارم‌ ساعت شنی ام. ولی از بعد سزارین دومم زیرشکم دارم خیلی روی مخه. چ ...

ایروبیک و ورزشهای مخصوص زیر شکم برو. 

راستی چطور بعد از زایمانت وزنت رو کم کردی؟

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
زیر شکمت رو لیپوماتیک کن  ورزشم پیاده روی. شنا .ایروبیک .بدنسازی همه اینها عالیه

لیپوماتیک نشنیدم تاحالا. سرچ کنم ببینم چیه

بخاطر کرونا باشگاه و شنا نمیتونم برم با بچه کوچیک. پیاده روی میکنم روزی یه ساعت

لیپوماتیک نشنیدم تاحالا. سرچ کنم ببینم چیه بخاطر کرونا باشگاه و شنا نمیتونم برم با بچه کوچیک. پیاده ...

لیپوماتیک همون ساکشن چربی هست .چربی های زیر شکمت که از بین نمیره رو میکشه بیرون 

ایروبیک و ورزشهای مخصوص زیر شکم برو.  راستی چطور بعد از زایمانت وزنت رو کم کردی؟

من کلا ۹ کیلو سر هر بارداری اضافه میکنم. بچه هامم هرکدوم ۳۲۰۰ گرم بودن. بعد زایمان هم خودش کم میشه دیگه چون شیر میدم. فوق العاده خوراکمم زیاده. از بس برنج خوردم یه مقدار شکم آوردم. 

خوشبحالت .  منم در حال کم کردن وزن هستم

من فعالیتم خیلی زیاده. بعد از ناهارهم نمیخوابم.توی خونه هم هستم همش در حال خم و راست شدن و انجام کارهای خونه ام

ولی خب این شکم دیگه بعد سز دوم پیداش شد. وگرنه قبلا نبود