2777
2789
عنوان

کنکوری های تجربی

474 بازدید | 47 پست

سلام دوستان اگه تو انتخاب رشته مشکلی داشتید یا سوالی داشتید راجب رشته های مختلف در حدی که بدونم و  بتونم کمکتون میکنم 

حتما هم رتبه تون رو توی سایت کانون بزنید تا ببینید چه دانشگاه هایی و چه رشته هایی با رتبه شما سال پیش اوردن😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز شما خبر دارید که واسه رشته داروسازی رتبه باید چند باشه؟

برادر من 98با سه هزار و خورده ای منطقه در اومد

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
واسه خانوما مناسبه؟؟ کارش دستی ک نیس ؟

واسه شغلش که کاربنایی نیست که واسه خانما نامناسب باشه گلم!

شغل خیلی خوبیه

هم میتونئ مطب یا کلینیک بزنی هم میتونی توی بیمارستان کار کنی

فیزیوتراپی هم که میدونی چیه دیگه نه؟

میشه واسه رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟💕
نمیدونید درامد فیزیو حدودا چقده؟

درامدش متغییره توی شهر های بزرگ اگه کیلینیک بزنی عالیه خیلی خوب میشه درامدش به طور میانگین ۱۰ تا ۱۵ باید باشه 

رتبه ات چند شده عزیزم و منطقه چندی؟

درامدش متغییره توی شهر های بزرگ اگه کیلینیک بزنی عالیه خیلی خوب میشه درامدش به طور میانگین ۱۰ تا ۱۵ ...

منطقه ۲

۵۷۰۰

بهم گفتن تا حدودی واسه فیزیو شانس دارم

البته گفتن پزشکی یا دندون تعهدی هم ممکنههه بشه

پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن🕊