2777
2789

الان یه چی میدم ارمیون پاره بشن 😂😼

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙

"نعمت" چیست؟ به حضور من در جمع شما نعمت گفته می‌شود.😁 "خوشبخت" کیست؟ شما که من در حضورتان هستم.😁 و حالا "بدبخت" چیست؟ اون گروهی که من توش نیستم.😁 "حسود" کیست؟ کسی که با این متن مخالفتی داشته باشه.😁 😂😂😂😂😂😂

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

. رو پودر لباس شویی سافتلن نوشته با سافتلن لحظه های رویایی داشته باشيد! یه سوال، مگه چنگ زدن لباس زیر و پیرهن بوگندو رویایی عه سافتلن جان؟ 😐🤣🤣🤣🤣💔

به حیف نون میگن متولد کجایی؟ میگه:U. S. A همه پشم هاشون میریزه میگن:آمریکا؟ میگه:نه! یونجه زار های سرسبز الیگودرز! 😐🤣🤣

میگن"دلبر" کسی عه که انگیزه ت باشع برا بیدار شدن! تا حالا که دلبرم "توالت" بوده😐🤣😂💔🤦‍♀️

واوو عالیه😂😂😂

خدا جونم باور کن من پنت هاوس و فقط برای این میخوام که به تو نزدیکتر باشم همین

آقا چه وضعشه این همه کلمه مشابه به هم هست؟؟ 😐 رفتم ارایشگاه واس مدل موهام یه کلمه ای بین پاتیناژ و بالیاژ و کورتاژ و درساژ بود نمیدونستم چی بگم😐 آخرش آرایشگره گف منظورت پیتاژه؟؟؟منم همینجوری گفتم اره😐 آخرش ریداژ کرد تو موهام 😐😑💔😅😂