2777
2789

منم همچین خواستگاری داشتم اولش گفتن قسمت نیست بعد ی ماه با گل و. شیرینی اومدن هرجی اصرار کردن گفتیم نه. ولی بعدش پشیمون شدم ازهمه بدتر. با پسرعمم ازدواج کردم جداشدم دوباره ازدواج کردم که خداروشکر خوشبختم
اگه اونروز اینهمه سفت و. سخت نبودم اینهمه سختی هم نمیکشیدم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
میشه تعریف کنییی

نه جدی خیلیی طولانیه ولی فقط ی قلم از هفتاد قلم شاهکار شازده ی عزیزدلم قبل عقد این بود ک جلسه دوم خواستگاری قرار بود تنها بیاد منزل ما و ساعت ۳ برسه ولی تا ۵ ازش خبری نشد بعد ک بابام زنگ زد بهش ببینه شاید اتفاق ناگواری افتاده باشه خدای نکرده با صدای خوابالو ج داد گقت شما😁 نگم برات ک بابای با دیسیپلین من و خودم ک از بابام هم بدتر بودم چقد ترکیدیم گفتم حق ندارید راهش بدید داخل و ... . خلاصه ک ایشون الان ۵ ساله آرام جان من هستن با همه ی سر بهوایی های اون موقعش ولی پای تمام سخت گیری ها و بهانه های من محکم و منطقی و مردانه  وایساد و شد آنچه باید میشد

خانم آقای دکتر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من اجازه بدید بیان 

و در جلسه خواستگاری در مورد رفتارشون قضاوت کنید 

ما بارها پیش امده در حد جلسات استانداری در شرکتمون هماهنگ کردیم ولی بدلیلی کنسل شده 

شما هم با مادرتون صحبت کنید امکان داره همین اتفاق برای شما بیافته بخواید جلسه ایی را جابجا کنید 

خب دختر میتونه جلسه رو عقب بندازه ولی پسر اینجوزی بگه یکم واسه دختر بد میشه  البته این نظر مام ...

بذار بیان شاید دلیل موجهی داشتن  شاید بعداز امتحان خواستن یه ابو هوایی عوض کنن شاید قسمت شما باشین  دیر اومدنشون دلیل برا ردکردن   نیست 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
خب دختر میتونه جلسه رو عقب بندازه ولی پسر اینجوزی بگه یکم واسه دختر بد میشه  البته این نظر مام ...

آخه این خانم ۵روز پیش زنگ زده هنوز تماس نگرفته میگه پسرم سرش شلوغه نمیتونه هماهنگ کنه اول خودم بیام دخترت رو ببینم   دختر منم راضی نیس تنها بیاد   میدونم ۱۰ روز دیگه زنگم میزنه   اونوقت ما خونه نیستیم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
بدبختی اینه که هفته دیگه محرم میشه  خیلی نمیشه عقب انداخت

خب باشه محرم بزن و برقش ک ندارین 

بعدشم پسر عمه من رف خواستگاری یکی از دخترای اشناهایمون وقتی برگشتن خونه تا ی سال دیگه نرفتن ادامه جلسات و .... میرفتن جاهای دیگه خواستگاری اخرش بعد ی سال برگشتن در خونه همون دختر 

بنظرم مستقیم نه نگین چون میگی موقعیتش خوبه  یکم طاقچه بالا بزارین  مامانت بگه ما شهرستان ...

با احترام به این نظر.

به نظر من اینبار تلافی نکنید بهتره 

خوب اونها هم متوجه می شوند این نوع بهانه ها بابت تلافی هست و از اول خوب نیست اینطوری پیش برود 

من بودم در اولین فرصت میگفتم بیان تا پرونده ش بسته بشودخوب بود ادامه بدهید سرفرصت این موضوع را گوشزد کنید خوبم نبود ذهنتون درگیر نمیشه

بزار بیاد شاید مثل ما قسمت شد🤣 مال منم رفتن بعد چهار ماه اومدن الانم یازده ساله زیر یه سقفیم😁 .. البته ماهم اولش شاکی بودیما به مامانم گفتم اصلا راه نده.. نمیدونم چرا بابام موند تو رودربایستی دوستش که معرف بود .. خلاصه قسمت شد.. الان میگم خدا را شکر راهش دادم😁

خب باشه محرم بزن و برقش ک ندارین  بعدشم پسر عمه من رف خواستگاری یکی از دخترای اشناهایمون وقتی ...

اخرش چی شد با همون دختر ازدواج کرد؟ زندگیشون خوبه ؟ دلش اونجا گیر کرده بوده احتمالا 

اخرش چی شد با همون دختر ازدواج کرد؟ زندگیشون خوبه ؟ دلش اونجا گیر کرده بوده احتمالا 

ن دلش گیر نکرده بود 

عمه و شوهرش کلا میگفتن خودش هرکیو پسند کرد فقط از لحاظ خانوادگی و... چک میکردن ک بهشون بخورن پسره عمه منم اهل دوستی نبود اونموقع مثل الان نبود فقط سنتی 

رفتن خواستگاری این بنده خدا پسر عمه ام پسند پسند نکرده بود برا همین ی سال دیگه رف دوراشو زد اگر تو این ی سال بهتر پیدا میکرد خوب باهاش ازدواج میکرد اما بهتر پبدا نکرد ک برگشت سمت همین دختره 

دختره خیلی زبونش درازه وگرنه خانواده خوبی هستن اره با همون دختر ازدواج کرد ی پسر دارن