2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم به نظر من اجازه بدین بیان. حتما دفعه قبلی موردی پیش اومده که کنسل کردن. به پای بی ادبی نذ ...

راس میگی؟

ممنون منم ته دلم دوس دارم بیان

خداوندا شبم را روز گردان...

برا دخترم ۱ ماه پیش زنگ ردن گفتم بذار امتحان دخترم تموم شه ۳۰ تیر     مادره ۴ مرداد زنگ زده ببخشید مادر شوهرم کرونا گرفته درگیر بودم  ۳۰ تیرما  میخواستیم مسافرت بریم چون قول داده بودم نرفتم حالا که اون زنگ زدن ما کرونا گرفتیم بعدشم نظرش بوذ فقط مادره بیاد که دخترم قبول نکرد حالا هم زنگ نزده حتما ۱۰ روز دیگه زنگ میزنه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
زنگم زدن بعدش واسه معذرت خواهی؟؟؟

آره دیگه امروز مامانش گفت که خیلی استرس داشت و نمیتونست به خواستگاری و اینا فک کنه و ما بهش فشار اوردیم و این حرفا 

ولی بازم مامانم عصبی بود

درسته 

اسی برای من پیش اومده بود کلی اصرار کردن بیان و مامانم به زور قبول کرد نیومدن تقریبا دوماه بعدش زنگ زدن بیان مامانم گفت شرمنده دخترم داره نامزد میکنه   خدا رو ببین به اونا الکی گفت ولی واقعا دوماه بعدش من عقد کردم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
برا دخترم ۱ ماه پیش زنگ ردن گفتم بذار امتحان دخترم تموم شه ۳۰ تیر     مادره ۴ مرداد زنگ زد ...

خب دختر میتونه جلسه رو عقب بندازه ولی پسر اینجوزی بگه یکم واسه دختر بد میشه 

البته این نظر مامانمه 

بنظرم مستقیم نه نگین چون میگی موقعیتش خوبه  یکم طاقچه بالا بزارین  مامانت بگه ما شهرستان ...

بدبختی اینه که هفته دیگه محرم میشه 

خیلی نمیشه عقب انداخت