2777
2789
عنوان

خون تو مدفوع نوزاد 4 ماهه😩

915 بازدید | 15 پست

سلام دوستان تو مدفوع بچم کمی رگه های خونی هست دکتر گفت حساسیته لبنیات رو حذف کردم بعضی میوه ها رو هم همینطور قطره پدی لاکت هم بهش داد ولی هنوزم گاهی رگه های خونی رو داره نمیدونم چیکار کنم

یبوست هم داره؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شیر خودتو میدی خودت نباید لبنیات بخوری اگه شیر خشک میخوره باید شیر خشک مخصوص آلرژی بخری واسش

شیر خودم رو میدم لبنیات اصلا نمی‌خورم ولی نمیدونم چرا بازم اینجوره

حتما به چيز ديگه اي هم حساسيت داره عزيزم

گوجه انگور خربزه طالبی و انواع شیرینی ها و ابمیوه ها رو هم حذف کردم فقط برنج و نون میخورم واقعا دیگه نمیدونم چیو باید حذف کنم ک اینطور نشع

نداره ولی نفخ زیاد داره

آها پس هیچی نمیدونم

بهتره بازم با دکتر مشورت کنی عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
گوجه انگور خربزه طالبی و انواع شیرینی ها و ابمیوه ها رو هم حذف کردم فقط برنج و نون میخورم واقعا دیگه ...

باشه به مرور رفع ميشه عزيزم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️