2777
2789

اگه کاملا رضایت داشتین اسم دکتر و بیمارستانتونو میشه بگین و اگه توضیح اضافه ترم راجب رفتار برخورد پرسنل دارین ممنون میشم 

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

سلام عزیز دلم خوبی میشه چند سوال بپرسم اگه امکانشو داشتید کمکم کنید  درمورد این پستتون هستش 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز دلم خوبی میشه چند سوال بپرسم اگه امکانشو داشتید کمکم کنید  درمورد این پستتون هستش&nbs ...

سلام اگه بلد باشم میگم بفرما

سلام اگه بلد باشم میگم بفرما

عزیزم اول اسم فارسشو بگو دانلود کنم تا سوال های مربوط بپرسم  این برنامه تناسب اندامو نصب کردم  بعدش توش ۴تا قسمت داشتش  من ورزش هاس چربی سوزیو میرفتم  امروز فهمیدم  که قسمت  تقویت باسن  ورزش هاشون اشتباه رفتم بد تر عضله هام تقویت شده 🤦‍♀️ یک هفته ست خودمو دارم میکشم  بعد فهمیدم 🤣 الان میخام بدونم برنامه ای که معرفی کردین نصب کنم اشتباه نشه بازم بد تر عضله سازی کنم تقویت بشه اشتباهی 😑

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
عزیزم اول اسم فارسشو بگو دانلود کنم تا سوال های مربوط بپرسم  این برنامه تناسب اندامو نصب کردم & ...

این برنامه ای که من گفتم بیشتر مختصه آب کردنه شکمه حتما ام از گوگل پلی سرچ کن بگیر تمریناته عادیه روزانش فقط برای لاغری کلی بدن و شکمه و به مدته سی روزه  یه بخش جداگانه ام داره قسمت کاوش داخل قسمت کاوش جدا کرده برای چربی سوزی یه سری تمرین هست یه جا هم قسمت تمرکزه که رو کودوم قسمت کار بشه

این برنامه ای که من گفتم بیشتر مختصه آب کردنه شکمه حتما ام از گوگل پلی سرچ کن بگیر تمریناته عادیه رو ...

عزیز دلم چی سرچ کنم تو بازار ؟

عزیز دلم چی سرچ کنم تو بازار ؟

داخل بازار فک نکنم همین باشه ولی مشابهش زیاده من از گوگل پلی گرفتم

داخل بازار فک نکنم همین باشه ولی مشابهش زیاده من از گوگل پلی گرفتم

زدم زده در حال دریافت فعلا🙁

یه بارم با فیلتررشکن امتحان کن ازین اداها زیاد درمیاره گوگل پلی

مرسی عزیزم دانلود شدش 😍⚘💋

عزیز دلم من از فردا میخام با قسمت کاهش چربی شکم شروع کنم  فقط ننوشته چند تا ست چند تایی باید رفت ؟

و مورد دیگه این که قسمت ورزش سنگین عضلات شکم برای لاغری شکمه  یا برای سفت سازی سیک پکه ؟