2777
2789

کمتر از دوماه دیگه عروسیم هست.ولی از بس خشمگین و ناراحت هستم که میخوام به همسرم بگم تموم جدا بشیم😭😭😭.رابطه منو همسرم خوبه با هم دیگه مشکلی نداریم اما خانواده اش یعنی پدر شوهرم تو این مدت که رفت امد داشتیم بخدا رفتارش برام اذیت کننده است فک میکنم عقده ای هست و داره عقده اش تو من خالی میکنه😭😭😭خستم من چجوری تا اخر عمر تحمل کنم نمیشه هم رفت امد نکرد حالم بهم میخوره از رفتن به خونشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اومدم بگم خانواده شرطه خیلییییی مهمه تو روابط من دیگه طاقتم داره تمام میشه ب همسرم گفتم خونمون ببریم ی شهر دیگه نزدیک خانواده خودم باشم قبول کرده تا اخر امسال بریم 

دعا کنید کار خوب گیرش بیاد که نقل مکان کنیم راحت بشم 

چرا نشه رفت امد نکرد من خواهرم مادرشوهر عقده ای عوضیه با اینکه خونشون تو یه طبقه است محلم بهش نمیده اونم تو عقد یعنی میگه اصلا برام بی اهمیته فقط گاهی میره خونش خونم اصلا توجه نمیکنه بهش میگه تو ساختمون بلند بلند راه میرم بفهمه منم حرصش در بیاد

خب اگه واقعا غیر قابل تحملن برات یا باید قید همسرت رو بزنی یا باید قطع رابطه کنی 

عزیزم پر اطراف ما و همین نی نی سایت هستن کسانی که بخاطر  دخالت خانواده ها قطع رابطه کردن اما دل از همسرشون نکندن اگه عاشقش هستی و دوسش داری و پشتته و هواتو داره زندگی کنید اگرم میبینی در مقابل رفتار پدرش کاری نمیکنه مشاور برین کمک میکنه پدر شوهرت شاید با حرف زدن همسرت باهاش اخلاقش رو درست کنه 

خلاصه اگه همو دوس دارین خرابش نکن