cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 عنوان ازین گوشواره ها میخوام😻 1066 بازدید | 26 پست من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺 1400/05/11 | 14:34 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 وی دلمو برددددده😻😑 من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50552 عزیزم من از چهارشنبه تا الان که واکسن زدم هیچ علائمی نداشتم کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
شکوفه2گیلاس عضویت: 1396/11/08 تعداد پست: 4325 زشتن ببخشید اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 آدم احساس میکنه گوشش تُفی میشه ای جونم اخه اون گوگول باید همش گازبگیره من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
ماشمالووو عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 2548 دلمو برددددده😻😑 دو تا بخر بر منم بخر چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.🧡
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 زشتن ببخشید سلیقه ایه عزیزم. من عاشق چیزای کیوت و فانتزیم من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 عزیزم من از چهارشنبه تا الان که واکسن زدم هیچ علائمی نداشتم سلام عزیزم. به سلامتی انشالله که ازش در امان باشی ممنون که گفتی من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50552 سلام عزیزم. به سلامتی انشالله که ازش در امان باشی ممنون که گفتی سلامت باشی عزیزم کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 اصن وانمیسته تو گوش من داشتم از کجا خریدی. من که همیشه گوشم نمیکنم کلا چیزی که همیشه گوشمه حلقه ای ریز طلاس اما این خیلی بامزه میشه بزا دورهمی های هم سن و سال من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 دو تا بخر بر منم بخر تا به دست تو برسونمش قورتش میدم من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺