2777
2789
عنوان

بارداری ۶ هفته و ۶ روز ب علاوه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 17 پست
اصن بچه ای دیده نشده ک پوچه  احتمالن خارج رحمی باشع ببین اینو داخلی دادی یا شکمی؟

ینی چی 😳  شکمی

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
چنین چیزی ننوشته  فتال پل دیده نشده

ینی چی

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس دادنی نیس که زده ۶ هفته فاقده جنین  منم تجربه اینو داشتم ک رفتم فقط کیسه اب بوده و جنین ...

وای دیدم اولش گف جنین نیس فقط ساکه و کیسه زرد ....  

بعد با دستگاه دیگه گرف گف همه چیش خوبع ولی زود اومدی دوهفته دیگ بیا