سلام خانما من اولین روز اخرین پریودم ۲۶خرداد بود ....
امروز رفتم سونو گف ۶ هفته و ۶ روز عکس سونو میزارمگف قلب نداره دارماز استرس خفه میشم
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
اصن بچه ای دیده نشده ک پوچه احتمالن خارج رحمی باشع ببین اینو داخلی دادی یا شکمی؟
ینی چی 😳 شکمی
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استرس دادنی نیس که زده ۶ هفته فاقده جنین منم تجربه اینو داشتم ک رفتم فقط کیسه اب بوده و جنین ...
وای دیدم اولش گف جنین نیس فقط ساکه و کیسه زرد ....
بعد با دستگاه دیگه گرف گف همه چیش خوبع ولی زود اومدی دوهفته دیگ بیا