2777
2789
عنوان

بارداری ۶ هفته و ۶ روز ب علاوه عکس

291 بازدید | 17 پست

سلام  خانما من اولین روز اخرین پریودم  ۲۶خرداد بود .... 

امروز رفتم سونو  گف ۶ هفته و ۶ روز عکس سونو میزارم‌گف قلب نداره دارم‌از استرس خفه میشم

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)

۸ هفته برو برای قلب

زوده هنوز

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
چرا به این زودی رفتی. دو سه هفته دیگه می‌رفتی

من‌قصدم همین بود دکتر زنان رفتم‌فرساد برا سونو قلب

استرس نداره ک منم پنج هفته رفتم قلب نبود ۶ هفته دوروز ازه تشکیل شده بود تا ۹ هفته هم وقت داره ب خودت استرس نده زیاد

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره

اصن بچه ای دیده نشده ک پوچه 

احتمالن خارج رحمی باشع

ببین اینو داخلی دادی یا شکمی؟

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
من‌قصدم همین بود دکتر زنان رفتم‌فرساد برا سونو قلب

نباید می‌رفتی. فقط استرس الکی به خودت دادی. من برای همین دکتر نرفتم فعلا

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اصن بچه ای دیده نشده ک پوچه  احتمالن خارج رحمی باشع ببین اینو داخلی دادی یا شکمی؟

عزیزم نوشته داخل رحمی شاید لقاح دیرانجام شده بعضی ها هشت هفته جنین تشکیل میشه و نه هفته هم صدای قلب استرس نده گلم

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
عزیزم نوشته داخل رحمی شاید لقاح دیرانجام شده بعضی ها هشت هفته جنین تشکیل میشه و نه هفته هم صدای قلب ...

استرس دادنی نیس که زده ۶ هفته فاقده جنین 

منم تجربه اینو داشتم ک رفتم فقط کیسه اب بوده و جنین نبوده اگه ۵ هفته بود اره اما ۶ هفته باید جنین باشه اما قلب زود بوده 

اما این اصلا بچه ای در کار نیس کیسه اب دیدن فقط 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
چنین چیزی ننوشته  فتال پل دیده نشده

فتال پول همون جنینه 

اف اچ آر ینی قلب جنین عزیزم

استرس دادنی نیس که زده ۶ هفته فاقده جنین  منم تجربه اینو داشتم ک رفتم فقط کیسه اب بوده و جنین ...

میدونم ولی من خودم توفامیلامون تجربه داشتیم هشت هفته جنین تشکیل شده و نه هفته هم صدای قلب برای شما متاسفم این اتفاق تلخ  براتون افتاده ولی خب همه مثل هم نیستن عزیزم

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘