سلام خانما من اولین روز اخرین پریودم ۲۶خرداد بود ....
امروز رفتم سونو گف ۶ هفته و ۶ روز عکس سونو میزارمگف قلب نداره دارماز استرس خفه میشم
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانموقتی چشمباز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
منقصدم همین بود دکتر زنان رفتمفرساد برا سونو قلب
استرس دادنی نیس که زده ۶ هفته فاقده جنین منم تجربه اینو داشتم ک رفتم فقط کیسه اب بوده و جنین ...
میدونم ولی من خودم توفامیلامون تجربه داشتیم هشت هفته جنین تشکیل شده و نه هفته هم صدای قلب برای شما متاسفم این اتفاق تلخ براتون افتاده ولی خب همه مثل هم نیستن عزیزم
درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘