2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران  هم از نظر محیط دانشگاه هم از نظر معتبر بودن

اینطور نیست. هر دانشگاهی قطب یه چیزیه. مثلا فکر کنم کرمان قطب ریاضی باشه .

حسابداری هم فکر کنم علامه بهتر باشه

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
اینطور نیست. هر دانشگاهی قطب یه چیزیه. مثلا فکر کنم کرمان قطب ریاضی باشه .  حسابداری هم فکر کن ...

دانشگاهای جامع کلا توی سطح بین المللم بهتر دیده میشن 

الان اغلب استادا مشترکه بین دانشگاه های تویه شهرا پس میشه گفت اختلاف انچنانی نیست 

ولی مهتبر بودن چون تهران دانشگاه جامع و مطرحیه حتی در سطح بین الملل معتبرتره 

آره منم شنیدم علامه حسابداریش معتبر تره خواستم ببینم درسته یا نه

منم همینو شنیدم

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!
دانشگاهای جامع کلا توی سطح بین المللم بهتر دیده میشن  الان اغلب استادا مشترکه بین دانشگاه های ...

در سطح جهانی هر دانشگاهی یک رنک داره که دانشگاههای ایران در سطح جهان خیلی رنک بالایی ندارن.

در ایران دانشگاههای تهران چون رتبه های برتر انتخابشون میکنن اسمشون بالا رفته وگرنه اینطور نیست که در همه رشته ها بهتر باشن. مثلا پزشکی شیراز چون قطب هست بالاتر و بهتر از تهرانه

در سطح جهانی هر دانشگاهی یک رنک داره که دانشگاههای ایران در سطح جهان خیلی رنک بالایی ندارن. در ایرا ...

مهم همون رنکه هست 

گفت معتبر بودن منم باتوجه به چیزی که از دانشجوهای اپلای شنیدم دانشگاه تهران معتبر تره علوم سیاسی داشنگاه تهران دانشکده ادبیاتش حوزه های انسانیش کم چیزی نیس 

پزشکیش و علوم پزشکیش که دیگه خیلی معروفه 

والا منی هم که دانشکده فنی ام یه دانشگاه دیگه کورسای بین الملی داره خیلی بیشتر از دانشگاه های دیگه 

من نمیگم کی بهتر درس میده 

گفت کدومش معتبر تره منم گفتم با توجه به دیده و شنیده ها از دانشجوهایی که خارجم هستن و با توجه به محیطی که دیدم و فرصتای دانشجویی میگم تهران